De 3 bedste spinnehjul 2019

Her får du et overblik over de bedste spinnehjul i 2019.

Jeg må ærligt indrømme, at det kan være lidt svært at svare på spørgsmålet hvad der er bedst. For hvordan bedømmer man, hvilket fiskehjul der er det bedste?

  • Er det det mest solgte?
  • Det der fanger mest?
  • Det der holder længst?
  • Det der ikke laver linekludder?
  • Det der går færrest gange i stykker?
  • Det der spinner mest lydløst?

Som du kan se, er der flere faktorer der spiller ind.

Jeg har ikke lavet en verdensomfattende undersøgelse, som ville have været det bedste at gøre. Hvad jeg dog har gjort er, at jeg har kontaktet Sport Dres og forespurgt hvilke fiskehjul, der er gået som varmt brød i 2019. Selvom det var i 2019 er modellerne selvfølgelig også brugbare i årene efter.

Når noget sælger godt, så kan produktet ikke være helt tosset. Fiskere snakker sammen på kryds og tværs og deler deres erfaringer om udstyr. Er et produkt værd at gå efter, snakker det sig rundt og salgstallet vil stige.

Her får du derfor en top 3 liste over de bedste spinnehjul 2019.

TOPSÆLGERNE | Bedste spinnehjul 2019

Jeg har opdelt hjulene i 3 prisklasser:

  1. Prisvenligt
  2. Mellem-pris-klassen
  3. Den dyre ende

Shimano Sienna RE | Prisvenligt fiskehjul

Et prisvenligt fiskehjul er en rigtig god idé, hvis du er lidt usikker på, hvor meget du kommer til at fiske. Det er dumt at smide en masse penge efter et hjul, hvis det kun bliver brugt et par gange. Du kan altid opgradere senere, hvis du bliver grebet af fiskeriet.

Selvfølgelig får du ikke et top kvalitetshjul til de penge, men hjulet kan sagtens klare opgaven med at spinne fisken i land – hvilket trods alt er hovedformålet!

Hjulet har bremse siddende bag, så den er nem at komme til. Du kan læse mere om indstilling af bremsen her.

Hjulet er til dig der ønsker et meget prisvenligt fiskehjul, der kan bruges ved sø, å, kyst og  fjord – uden at du går konkurs.

Penn Slammer 360 | Mellem-pris-klasse

Topsælgeren i bedste spinnehjul 2019 i mellem-pris-klassen blev Penn Slammer. Her får du et super robust fastspolehjul fra Penn, som har været på markedet i mange år.

Alle dele i hjulet er produceret i materialer, som næsten ikke er til at slide op. Og hjulet kan med fordel benyttes til det lidt tungere fiskeri, hvor der skal godt med “muskler” til.

Hjulet har 5 kuglelejer og 1 rulleleje, hvilket er med til at de spinner rigtig godt.

Sport Dres anbefaler, at du ikke anvender meget tynde fletliner med dette hjul. Så brug lidt tykkere fletline.

Er du på jagt efter et spinnehjul, der kan holde bedre end de helt billige spinnehjul, så er Penn Slammer et hjul, der er værd at gå efter.

Shimano Ultegra FC | Let indspinning og lang holdbarhed

(Afløseren til Ultefra FB)

Shimanos helt nye Ultegra FC hjul leverer fremragende effektivitet og styrke, på grund af det ekstremt holdbare Hagane gear.

Fiskehjulet er til dig der ønsker et hjul med super let indspinning og lang holdbarhed.

Author: Martin Teichert - Reklame

Mit navn er Martin og jeg er manden bag MrMazzo. Jeg elsker at fiske efter havørreder. Her på siden får du mine bedste tips til havørredfiskeriet.