Med en vadejakke undgår du at fryse ihjel!

Vadejakke
GEOFF ANDERSONER RAPTOR 2

ANNONCE | Vind og regn står ofte på vejrkortet. Men det behøver ikke slå dig ud. Vil du vide, hvordan en vadejakke kan redde din fisketur, så læs med her.

Jeg ved ikke, om du har prøvet at stå og fryse, mens du fisker. Jeg har. Og man står nærmest bare og tænker på, hvornår man kan komme hjem i varmen. Og selvom man har neopren waders på som giver en del varme, er det bare ikke altid nok.

Da jeg startede mit fiskeri, var jeg næsten altid i tvivl om, hvor meget tøj jeg skulle tage på, når jeg skulle afsted. Det endte ofte med, at jeg stod ude ved kysten med 135 lag tøj og knap kunne bevæge mig.

Det blev jeg hurtigt træt af og besluttede mig for at investere i en vadejakke.

Jeg havde indtil da tænkt at en vadejakke var spild af penge. Min fejl var dog ikke at bruge penge på en jakke. Min fejl var, at jeg ikke havde købt den noget før.

En vadejakke er perfekt til det danske vejr

Det danske vejr byder, som du sikkert har bemærket, ofte på vind og regn. Et par solbriller hjælper mod vinden, men hvad med overkroppen? En vadejakke er ideel til fiskeri i efteråret, foråret og vinteren, hvor kulden hurtigt kan sætte en stopper for fiskeriet, hvis du ikke er klædt ordentligt på.

Om du fisker ved kysten eller put and take, så er du sjældent fri for regn og blæst. Derfor kan alle fiskere have gavn af en.

FORDELENE:

En vadejakke er vind- og vandtæt. Det er et kæmpe plus i kampen mod blæsten og regnen.

Du undgår, at den kolde luft puster dig lige ind på kroppen og køler dig ned. Du kan derfor få længere fisketure, selv i dårligt vejr.

Du behøver heller ikke have 6 lag tøj på inden under. Du kan derfor bedre bevæge dig, når du kaster. Og du er ikke total pakket ind og ligner en rummand, der bevæger sig rundt på månen. 2-3 lag godt termotøj er fint, alt efter temperaturen.

Desuden vejer en vadejakke heller ikke særlig meget. Du vil føle dig mere fri, når du står og fiskeri.

Min jakke er fra Geoff Anderson

Jeg har en vadejakke fra Geoff Anderson. De laver nogle af de bedste vadejakker på markedet.

Alle vadejakker har et hav af lommer. Bl.a. to foran til min grejæske m.m., så kan jeg hurtigt få fat i mit grej.

DEN FIKSE DETALJE:

En af de smarte ting ved fx. modellen RAPTOR 5 er, at den har en inderlomme, som du kan komme til, uden at jakken skal lynes op. Lommen sidder nemlig udenfor jakkens lynlås. Den bliver kaldt napoleonslommen.

Lommen er perfekt til din telefon. Den er hurtig lige at hive frem, hvis du skal tage et billede af din fangst eller skrive en SMS til konen, at du elsker hende – uden at du behøver lyne selve jakken op og lukke varmen ud.

Hvis du i øvrigt ikke har fanget en fisk i flere måneder, så kunne du have gavn af at læse mit indlæg ‘hvordan du finder havørreden ved kysten‘.

Vadejakker har også en hætte. Den er perfekt hvis det blæser eller regner. Hætten beskytter din nakke, hals og hoved mod blæsten. Og selvfølgelig mod regnen.

RAPTOR 5 har fx. en halvhandske ved ærmet

 • Handsken varmer dine håndled og hænder
 • Beskytter den sårbare, våde hud mod ærmets kant
 • Opsuger vand som løber ned fra din fiskestang via håndleddet og ind i dit underliggende tøjlag

Geoff Anderson har solgt mere end 30.000 jakker og har mindre end 0,02 % reklamationer. Så du får en rigtig god jakke for pengene, lige meget hvilken model du vælger fra Geoff Anderson.

F.eks. har modellen XANADO følgende at prale med:

 • Vejer kun 698 gram
 • 100 % vandtæt
 • 100 % vindtæt
 • Optimal åndbarhed
 • Vandafvisende lynlåse
 • Selvlukkende lommer- med et innovativt magnetiske system
 • 5 funktionelle lommer:
  • 2 vandafvisende bryst lommer med lynlåse, der tilpasser sig magnetisk
  • 2 indstiks/ håndvarmer lommer med magnetisk lås
  • 1 sikkert placeret vandafvisende inderlomme
 • Justerbar i livet
 • D-ringe – for at fastgøre tilbehør

Her får du et par flotte modeller. Jeg håber, du finder lige den du søger. Raptor 5-modellen er også med i udvalget.

Author: Martin Teichert

Martin er manden bag MrMazzo. Han elsker at give et godt tip, så du kan komme videre i livet med et smil. Han jagter den store havørred på 7,4 kg og giver masser af fisketips.