Vadejakke fra Geoff Anderson der gør dine fisketure 19% bedre

Ok indrømmet jeg er ikke så god til procentregning. Men én ting ved jeg: At vind, kulde og regn ofte står på vejrkortet i Danmark. For en fisker er det ikke altid lykken. Det er så her en vadejakke kan gøre dine fisketure mere behagelig.

Jeg ved ikke, om du har prøvet at stå og fryse, mens du fisker. Jeg har. Man står nærmest bare og tænker på, hvornår man kan komme hjem i varmen. Men det er jo en skam. For nu er du jo kommet afsted og håber på den store fangst.

Selvom du måske har neopren waders på, er det bare ikke altid nok.

Da jeg startede mit fiskeri, var jeg næsten altid i tvivl om, hvor meget tøj jeg skulle tage på, når jeg skulle afsted. Det endte ofte med, at jeg stod ude ved kysten med 135 lag tøj og knap kunne bevæge mig.

Det blev jeg hurtigt træt af og besluttede mig for at investere i en vadejakke.

En vadejakke er perfekt til det danske vejr

Et par solbriller beskytter øjnene mod vinden, men hvad med din overkrop, arme, ryg og dit hoved?

Det er her, vadejakken kommer ind i billedet.

En vadejakke er ideel til fiskeri i efteråret, foråret og vinteren, hvor kulden hurtigt kan sætte en stopper for fiskeriet, hvis du ikke er klædt ordentligt på.

Om du fisker ved kysten eller put-and-take, så er du sjældent fri for regn og blæst. Det er også derfor de fleste fiskere anskaffer sig en vadejakke!

Men hvorfor er vadejakken så genial?

 

Fordelene ved en vadejakke:

 • En vadejakke er vindtæt.
  Du undgår, at den kolde luft puster dig lige ind på kroppen og køler dig ned. Du kan derfor få længere fisketure, selv i dårligt vejr.
 • En vadejakke giver dig bevægelsesfrihed.
  Du behøver ikke have 6 lag tøj på. Du kan derfor lettere bevæge dig, når du kaster. Og du er ikke total pakket ind og ligner en rummand på månen. 1-2 lag termotøj er fint, alt efter temperaturen.
 • En vadejakke er regntæt.
  Regner det i Danmark? Hvornår regner det ikke i Danmark?
 • En vadejakke vejer ikke særlig meget.
  Du vil føle dig mere fri, når du står og fisker.
 • De fleste vadejakker har et hav af lommer.
  Du kan nemt komme til din blinkæsker, m.m.

Vadejakke fra Geoff Anderson

Jeg har selv en vadejakke fra Geoff Anderson. Den er jeg godt tilfreds med. Det er godt nok ikke Raptor 5-modellen. Men jeg har snakket med Geoff Anderson, og en af de mest solge modeller i Danmark er modellen RAPTOR 5.

Vadejakke Raptor 5

Vadejakke
Populær blandt lystfiskerne

Hvorfor er det så lige at denne vadejakke er så smart? Jo den har følgende smarte detaljer:

Napoleonslommen

En af de smarte ting ved RAPTOR 5 er, at den har en inderlomme, som du kan komme til, UDEN at jakken skal lynes op!

Lommen sidder nemlig udenfor jakkens lynlås. Den bliver kaldt napoleonslommen.

Lommen er perfekt til din telefon! Telefonen er hurtig lige at hive frem, hvis du skal tage et billede af din fangst eller skrive en SMS til konen, at du elsker hende – uden at du behøver lyne selve jakken op og lukke varmen ud.

Vadejakke

Hætte

Jakken har selvfølgelig også en hætte. Den er perfekt hvis det blæser eller regner. Hætten beskytter din nakke, hals og hoved mod blæsten. Og selvfølgelig mod regnen.

Vadejakke
Hætte der kan lukkes godt til

Halvhandske

Noget andet der er ret smart ved RAPTOR 5, er at den også har en halvhandske ved ærmet:

Vadejakke

 • Handsken varmer dine håndled og hænder
 • Beskytter den sårbare, våde hud mod ærmets kant
 • Opsuger vand som løber ned fra din fiskestang via håndleddet og ind i dit underliggende tøjlag. Det undgår du med halvhandsken!

Frontlomme

Selvfølgelig er der også plads til blinkæsken. Foran har den to lommer, så du nemt kan komme til dit grej. Lommerne bliver lukket med velcro, så du ikke skal bøvle med knapper.

Vadejakke
2 frontlommer til grejæskerne

Fangstnet

Har du et fangstnet, kan du hænge det fast bagpå jakken i den lille ring. På den måde har du altid fangstnettet lige ved hånden, uden at det forstyrrer dig, når du fisker.

Vadejakke
Dit fangstnet kan du hænge fast bagpå
Som du kan se, får du en rigtig god vadejakke med mange smarte detaljer.

Raptor 5 er helt klart en vadejakke, der er værd at gå efter, når du vil have en kvalitetsjakke, der kan holde i mange år.

Vil du have mere behagelige fisketure og være længere tid afsted uden at fryse, så er Raptor 5 et godt valg.

Flere modeller

Du kan se endnu flere modeller hos Sport Dres. De har blandt andet fået den helt nye vadejakke fra Geoff Anderson på lager – Modellen WS6.

SE HELE UDVALGET AF VADEJAKKER


Jeg håber, at dette indlæg har været med til, at gøre det lidt lettere for dig at købe din næste vadejakke.

Husk at det altid er op til dig at vurdere, hvad der passer bedst i forhold til hvor ofte du fisker, og hvilket budget du ønsker at sætte af til dit fiskeudstyr. Nogle produkter kan det betale sig at give lidt ekstra for, så du er sikret det kommer fra en god producent, hvor kvaliteten er i top. Og andre gange kan en billigere model fint dække ens behov.

Author: Martin Teichert | Reklame

Mit navn er Martin, og jeg er fra 1975. Det er mig, der er manden bag MrMazzo. I 10 år har jeg fisket efter havørred. Her på siden deler jeg ud af mine fisketips.