En vadejakke der gør dine fisketure 19% bedre

Ok indrømmet jeg er ikke så god til procentregning. Men én ting ved jeg: At vind, kulde og regn ofte står på vejrkortet i Danmark. Det er så her en vadejakke kan gøre dine fisketure mere behagelig.

Jeg ved ikke, om du har prøvet at stå og fryse, mens du fisker. Jeg har. Man står nærmest bare og tænker på, hvornår man kan komme hjem i varmen. Men det er jo en skam, for nu er du kommet afsted.

Selvom du måske har neopren waders på, er det bare ikke altid nok.

Da jeg startede mit fiskeri, var jeg næsten altid i tvivl om, hvor meget tøj jeg skulle tage på, når jeg skulle afsted. Det endte ofte med, at jeg stod ude ved kysten med 135 lag tøj og knap kunne bevæge mig.

Det blev jeg hurtigt træt af og besluttede mig for at investere i en vadejakke.

Du kan forresten læse min TØJ-GUIDE, og se hvordan du kan klæde dig bedre på til fisketuren fra top til tå.

En vadejakke er perfekt til det danske vejr

En vadejakke er ideel til fiskeri i efteråret, foråret og vinteren, hvor kulden hurtigt kan sætte en stopper for fiskeriet, hvis du ikke er klædt ordentligt på.

Om du fisker ved kysten eller put-and-take, så er du sjældent fri for regn og blæst. Det er også derfor de fleste fiskere anskaffer sig en vadejakke.

Fordelene ved en vadejakke:

 • En vadejakke er vindtæt:
  Du undgår, at den kolde luft puster dig lige ind på kroppen og køler dig ned. Du kan derfor få længere fisketure, selv i dårligt vejr.
 • En vadejakke giver dig bevægelsesfrihed:
  Du behøver ikke have 6 lag tøj på. Du kan derfor lettere bevæge dig, når du kaster. Og du er ikke total pakket ind og ligner en rummand på månen.
 • En vadejakke vejer ikke særlig meget:
  Du vil føle dig mere fri, når du står og fisker.
 • De fleste vadejakker har et hav af lommer:
  Du kan nemt komme til din blinkæske, lommekniv, m.m.

Vadejakke fra Geoff Anderson

Jeg har snakket med Geoff Anderson, som er en af de førende forhandlere i Danmark. En af de mest solgte modeller i Danmark er modellen RAPTOR 5.

Vadejakke

Raptor 5 har følgende smarte detaljer:

Napoleonslommen

En af de smarte ting ved RAPTOR 5 er, at den har en inderlomme, som du kan komme til, UDEN at jakken skal lynes op! Lommen sidder nemlig udenfor jakkens lynlås. Den bliver kaldt napoleonslommen.

Lommen er perfekt til din telefon. Telefonen er hurtig lige at hive frem, hvis du skal tage et billede af din fangst eller skrive en SMS til konen, at du elsker hende – uden at du behøver lyne selve jakken op og lukke varmen ud.

Vadejakke

Hætte

Jakken har selvfølgelig også en hætte. Den er perfekt hvis det blæser eller regner. Hætten beskytter din nakke, hals og hoved mod blæst og regn.

Vadejakke


Halvhandske

Noget andet der er ret smart ved RAPTOR 5, er at den også har en halvhandske ved ærmet:

Vadejakke

 • Handsken varmer dine håndled og hænder
 • Beskytter den sårbare, våde hud mod ærmets kant
 • Opsuger vand som løber ned fra din fiskestang via håndleddet og ind i dit underliggende tøjlag.

Frontlomme

Selvfølgelig er der også plads til blinkæsken. Foran har den to lommer, så du nemt kan komme til dit grej. Lommerne bliver lukket med velcro, så du ikke skal bøvle med knapper.

Vadejakke


Fangstnet

Har du et fangstnet, kan du hænge det fast bagpå jakken i den lille ring. På den måde har du altid fangstnettet lige ved hånden.

Vadejakke

Raptor 5 har rigtig mange fede detaljer. Og du får en kvalitetsjakke der kan holde i mange år. Du kan få jakken her:

GÅ TIL FORHANDLER

SE OGSÅ: Sådan klæder du dig korrekt på til fisketuren – fra top til tå

Author: Martin Teichert - Reklame

Mit navn er Martin og jeg er manden bag MrMazzo. Jeg elsker at fiske efter havørreder. Her på siden får du mine bedste tips til havørredfiskeriet.