Fiskehue – Lytter du til din mor når du skal på fisketur?

”Husk nu din hue!” Det er nok en af de mest hørte sætninger i ens barndom.

Undersøgelser viser (Martins undersøgelse), at sætningen ligger på en 3. plads over mødres mest anvendte sætninger.

TOP 3:

  1. Pas på når du går over vejen
  2. Spis op ellers bliver du aldrig stor
  3. Husk huen!

Der er mange myter omkring huen. Mange mødre tror, at hvis man ikke har hue på, forsvinder ALT varme væk fra ens krop. Det er faktisk næsten rigtigt.

Nogle mener at 68% af kroppens varme forsvinder fra hovedet.

Så det er slet ikke så tosset med en hue på, når man skal på fisketur!

De går også med hue

I 2015 kom min datter til verden. Det første hun fik på hovedet af en sygeplejerske var en hue! Huen skal åbenbart følge os gennem livet lige fra starten.

Jeg er selvfølgelig også selv begyndt at sige: “HUSK NU HUEN!”

Mange kendte personer går med hue. Holger er en af dem der ALTID går med hue. Det er også derfor han aldrig er syg eller fryser.

Rigtig mange lystfiskere går med hue. Det er der selvfølgelig gode grunde til. For huen er bare dejlig at have på når det er lidt koldt ude ved vandet. Man kan altid tage den af hvis det bliver for varmt.

Jakob Sørensen fra Geoff Anderson går også med hue. Du kan se alle huerne fra Geoff Anderson HER .

fiskehue

Denne fiskehue bruger jeg

På mine fisketure, hvor der bare er en smule kulde eller vind, tager jeg en fiskehue på. Jeg orker ikke fryse ved vandet.

Den fiskehue jeg bruger hedder Geoff Anderson Merino Fleece Hood. Den er dog udgået. MEN der findes en der er næsten magen til.

fiskehue

Du kan få Wizwool Hood her:

TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 150

Geoff Anderson WizWool Hood Blue

Pris fra 149 kr

Med den rette påklædning på din fisketur, har du nemmere ved at have fokus på fiskeriet.I stedet for at du konstant tænker på hvor koldt eller vådt det er.

For at du kan blive korrekt klædt på har jeg skrevet en stor TØJ-GUIDE. Ved hjælp af 3 trin kan du få en behagelig kropstemperatur, når du er ved vandet.

Author: Martin Teichert - Reklame

Martin Teichert og manden bag MrMazzo. Jeg elsker at fiske efter havørreder. Her på siden får du mine bedste tips til havørredfiskeriet.