Gavekort til fiskegrej | En god gaveide til fiskeren der næsten har alt

Gavekort til fiskegrej er en smart  gave til lystfiskeren.

Indlægget indeholder reklamelinks. 

Hvad giver man fiskeren , som næsten har det hele?

Heldigvis behøver det ikke være så svært. Bare lad ham bestemme selv.

Med et gavekort til fiskegrej kan han selv gå ind på nettet, og købe lige det han står og mangler.

Sport Dres er en af de førende butikker i landet indenfor fiskeudstyr, grej og beklædning. De har et kæmpe udvalg af fiskestænger, fiskehjul, kroge, liner, blink, waders, osv osv.

Hos Sport Dres kan du købe et gavekort, gældende fra 50 kr. og op. Det betyder at du selv kan beslutte hvor meget du ønsker at give i gavebeløb. Om det skal være et tilskud til et større køb, eller om du ønsker at give det fulde beløb til noget helt specifikt, så har du mulighed for at definere gavekortets omfang selv.

Uanset hvilken tid på året, du står og mangler den rette gave, men ønsker at din modtager selv kan præge gaven, så er et gavekort en rigtig god ide.

Sådan får du fat i et gavekort til fiskegrej

Du kan nemt købe et gavekort. Sådan gør du:

  1. Du går til webshoppen
  2. Tryk det ønskede beløb
  3. Tilføj indkøbskurv
  4. Vælg hvem det skal sendes til (mail)
  5. Betal

Gavekortet består af en kode som du får tilsendt via mail.  Du kan vælge om modtageren skal have gavekortet direkte i sin indbakke. Eller du kan sende det til dig selv og så selv sende det videre til modtageren.

Du vælger selv det ønskede beløb ud fra de definerede satser, eller du kan vælge andet beløb og skrive lige det som passer dig.

Gavekortet kommer kort tid efter at din betaling er godkendt, uanset dag og tidspunkt.

Det elektroniske gavekort, kan enten bruges i webshoppen eller i den fysiske butik på Frederikssundsvej 50, 2400 København NV.

KØB GAVEKORT – GÅ TIL FORHANDLER

Author: Martin Teichert | Reklame

Mit navn er Martin, og jeg er fra 1975. Det er mig, der er manden bag MrMazzo. I 10 år har jeg fisket efter havørred. Her på siden deler jeg ud af mine fisketips.