Gavekort til fiskegrej | En god gaveide til fiskeren der næsten har alt

Et gavekort til fiskegrej er en smart  gave til lystfiskeren. Læs med her hvordan du nemt kan få fat i et gavekort til fiskegrej og udstyr.

Hvad giver man fiskeren , som næsten har det hele?

Heldigvis behøver det ikke være så svært. Bare lad ham bestemme selv.

Med et gavekort til Sport Dres (www.fiskegrej.dk) kan han selv gå ind, og købe lige det han står og mangler.

Sport Dres er en af de førende butikker i landet indenfor fiskeudstyr, grej og beklædning. De har et kæmpe udvalg af fiskestænger, fiskehjul, kroge, liner, blink, waders, osv osv.

Hos Sport Dres kan du købe et gavekort, gældende fra 50 kroner og op. Det betyder, at du selv kan beslutte, hvor meget du ønsker at give i gavebeløb.

Om det skal være et tilskud til et større køb, eller om du ønsker at give det fulde beløb til noget helt specifikt, så har du mulighed for at definere gavekortets omfang selv.

Uanset hvilken tid på året du står og mangler den rette gave, men ønsker at din modtager selv kan præge gaven, så er et gavekort en rigtig god ide.

Du slipper desuden for at rende rundt i butikker for at finde den perfekte gave.

Sådan får du fat i et gavekort til fiskegrej

Du kan nemt købe et gavekort. Sådan gør du:

  1. Du går til webshoppen hos Sport Dres.
    Brug mit link ‘webshoppen’ eller gå til www.fiskegrej.dk og skriv “gavekort” i søgefeltet.
  2. Tryk det ønskede beløb
  3. Tilføj indkøbskurv
  4. Vælg hvem det skal sendes til (mail)
  5. Betal

Gavekortet består af en kode som du får tilsendt via mail.  Du kan vælge om modtageren skal have gavekortet direkte i sin indbakke. Eller du kan sende det til dig selv og så selv sende det videre til modtageren.

Du vælger selv det ønskede beløb ud fra de definerede satser, eller du kan vælge andet beløb og skrive lige det som passer dig.

Gavekortet kommer kort tid efter, at din betaling er godkendt, uanset dag og tidspunkt.

Det elektroniske gavekort, kan enten bruges i webshoppen eller i den fysiske butik på Frederikssundsvej 50, 2400 København NV.

KØB GAVEKORT – GÅ TIL FORHANDLER

Det var det hele. Nemt ik?

Author: Martin Teichert - Reklame

Martin Teichert og manden bag MrMazzo. Jeg elsker at fiske efter havørreder. Her på siden får du mine bedste tips til havørredfiskeriet.