Grejbokse til fiskeri – Slut med rod i fiskegrejet!

Er du ligesom os andre lystfiskere der har en masse fiskegrej? Svirvler, kroge, blink. Der findes små, smarte blinkæsker, hvor du kan opbevare dit grej. De små bokse er nemme at tage med på fisketuren. Men hvad hvis du gerne vil have alt dit grej med ud til kysten? Der findes heldigvis større grejbokse til fiskeri, som kan rumme lidt mere.

Efterhånden som du får samlet en masse grej (som de fleste fiskere gør – en svaghed vi har), opstår behovet for at holde styr på grejet.

Heldigvis findes der masser af forskellige grejbokse til fiskeri.


Grejbokse til fiskeri giver overblik

Der findes ikke noget bedre end at have sit grej samlet og have overblik. Har du styr på dit grej, slipper du for en masse spildtid, når du skal klargøre dit udstyr. Husk du fanger ikke noget når du står på land og leder efter svirvler og kroge.

Derfor gør dig selv den tjeneste at have orden i dit grej.

Det smarte ved grejbokse til fiskeri er, at de er større end de små blinkæsker og derfor kan rumme meget mere grej.

Du kan for eksempel have en ekstra spole med, hvis nu du får linekludder og hurtigt vil skifte spole på dit fiskehjul og fiske videre.

Boksene indeholder masser af rum. Her er god plads til springringe, kroge, perler, svirvler og blink, så du har overblik over, hvad du har med.

 

Nogle modeller har rumdelere der kan flyttes, så du selv kan bestemme, hvor store rummene skal være. Du har sikkert blink i forskellige størrelser. De kan så også sagtens være der, når du kan tilpasse boksene.

Du kan få grejbokse til fiskeri her:


Husk at det altid er op til dig at vurdere, om et produkt er noget for dig, både i forhold til hvor ofte du fisker, og hvilket budget du ønsker at sætte af til dit fisketilbehør.

Author: Martin Teichert - Reklame

Martin Teichert og manden bag MrMazzo. Jeg elsker at fiske efter havørreder. Her på siden får du mine bedste tips til havørredfiskeriet.