Bo’s fiskeeventyr: Hvorfor mister vi fisk – del 2

I ‘Hvorfor mister vi fisk – del 1‘ nævnte jeg en del om de såkaldte fysiske rammer med snøre, pre-rig eller ej. Det som vi ikke kom ind på var det store spørgsmål om modhug eller ej.

Det er noget som virkeligt kan dele vandende, og det har virkeligt overrasket hvor meget de fleste er forud optaget om hvad der er rigtigt eller ej.

Jeg elsker jo at optage og lægge video op, som utroligt mange tusinde ser og kommenterer. Og min største undren er stadigt, at selv de mest rutinerede, ved at se mine videoer, kan “mærke” hvordan det føles for mig ved et hug 😁😉

Hvad er det så der sker?

Når der kommer et hug, så sker det oftest uden vi reelt er klar og uden vi reelt ved om det betyder fisken er på krogen eller først er ved at prøve at tage krogen.

Min påstand er, at jeg selv kan fornemme om fisken er ved eller på krogen, men jeg er altid i tvivl om jeg skal gøre modhug og hvornår…

…Dertil hvor hårdt.

Min erfaring siger, at jeg har 50/50 chance for at fange og miste på samme konto, om jeg gjorde modhug eller ej.

Det er noget, kun du selv kan lære med tiden…. Ingen andre ved hvad du mærker i stangen.

Det er dog altid vigtigt at man er helt klar  hele tiden👍

Husk, nogle dage hugger fiskene så vildt, at de bare hænger krogen før vi ved af det. Andre dage er de så forsigtige, at selv et modhug betyder tabt fisk.

Det her handler om fornemmelse og følelse af…. Det at fiske…

Gjorde jeg det rigtige her eller var der “bare” fisken der flygtede???

Knæk og bræk

Følg Bo’s liv ved kysten (youtube).

Bo Teichert