Lædermappen | Sådan opbevarer du smart Snurrebassen

Mangler du et godt sted at opbevare dine gennemløbsblink Snurrebassen? Lædermappen er løsningen.

Har du efterhånden et hav af Snurrebassen liggende? Vil du undgå de bliver ridsede? Undgå at de bliver væk i fisketasken?

Du er heldig. For der findes nemlig en, som har lavet det perfekte hylster til opbevaring af Snurrebassen:

LÆDERMAPPEN.

Lædermappen ser sådan ud:

Lædermappen

Der findes forskellige modeller, med forskellige antal pladser til dine Basser.

Lædermappen kan rulles sammen, så den næsten ingenting fylder.


Jeg har selv anskaffet mig en, så mine gennemløbsblink ikke bliver ridset.

Lædermappen passer også rigtig fint til Sillingen.

Lædermappen på Facebook

Du kan få fat i lædermappen ved at besøge facebookgruppen ‘Lædermappen’: 

Besøg Lædermappen på Facebook

Send ejeren af gruppen en besked via Facebook. Han er hurtig til at svare.

Author: Martin Teichert

Min passion er at fiske efter havørreder, Jeg jagter den store på 7,4 kg. Det ville være perfekt, hvis jeg kunne hjælpe dig med fiskeriet - derfor denne blog. Kort og godt: Gift med svenske Frida. Vi har Wilma sammen. Er bonusfar til Fiona. Vores hund hedder Ida og dværghamsteren kalder vi Mussi. Fritiden bruger jeg på min familie, mit lille hus, have, en god fodboldkamp på TV og selvfølgelig fiskeriet.