Lineklipper | 3 modeller der effektivt kan klippe din fiskeline over

Enhver lystfisker får på et tidspunkt brug for at skulle klippe noget line over. Og det er her en lineklipper kommer ind i billedet. Her vil jeg præsentere dig for 3 smarte modeller.

Om du skal til at skifte blink eller du har fået linekludder, så kommer du til at skulle klippe line over. Og det til er en lineklipper perfekt. Det er et uundværligt tilbehør for enhver lystfisker.

Jeg bruger selv BOOMERANG THE SNIP. Den er ikke blot nem at have med på turen pga. dens størrelse, men den klipper også nemt flet- og nylonline over

The Snip bliver fremstillet i USA og har følgende smarte funktioner:

  • Indbygget retractor
  • Linen på retractorsnoren er 90 cm lang
  • Klipperen er rustfri
  • Perfekt til fletline

Du kan se en video med den her:

 

Jeg har fået min fra www.fiskegrej.dk, som forhandler den.

(Varen kan desværre ikke vises i øjeblikket.)

The Snip – med LED-lys

For at det ikke skal være løgn, findes der også en model med LED-lys. Fisker du meget i de mørke stunder, tidligt om morgenen eller om aftenen/natten, er det smart med noget lys.

Vil du bare blære dig lidt med dit fisketilbehør overfor konen, når lyset går i huset, så kan den også bruges. Du kan nu endelig vise hende, at penge på fisketilbehør ikke er smidt ud af vinduet. Hun kommer nok til at synes, du er lidt plat, selvom det er god fiskehumor.

(Varen kan desværre ikke vises i øjeblikket.)

Lineklipperen findes også med en lidt længere saks. Jeg har ikke selv prøvet den. Kniber det en smule med synet, er modellen med den lidt længere saks at foretrække.

(Varen kan desværre ikke vises i øjeblikket.)

Er du interesseret i at se flere populære modeller, så kan du se hele udvalget her:

SE FLERE LINEKLIPPERE & SAKSE

Author: Martin Teichert | Reklame

Mit navn er Martin, og jeg er manden bag MrMazzo. I 10 år har jeg fisket efter havørreder. Her på siden får du mine tips til havørredfiskeriet.