Lineklipper | 3 modeller der nemt kan klippe din fiskeline over

Vil du skifte blink, skal du have din line klippet over. Det gør du bedst med en saks eller lineklipper.

Indlægget indeholder reklamelinks.

Der findes modellen fra RAPALA, som ligner en ganske normal saks, som du kender den fra din mors sykasse. Det er en lineklipper, som er god til fletline.

Vil du have en lidt smartere model indenfor lineklipper, skal du gå efter BOOMERANG THE SNIP. Ikke fordi saksen fra Rapala ikke er smart, men The Snip kan lidt mere. Jeg bruger den selv, og den klipper perfekt nylon- og fletline.

The Snip bliver fremstillet i USA og har følgende smarte funktioner:

  • Indbygget retractor
  • Linen på retractorsnoren er 90 cm lang
  • Klipperen er rustfri
  • Perfekt til fletline

Du kan se en video med den her: THE SNIP.

For at det ikke skal være løgn, findes der også en model med LED-lys. Fisker du meget i de mørke stunder, tidligt om morgenen eller om aftenen/natten er det smart med noget lys.

Vil du bare blære dig lidt med dit fisketilbehør overfor konen, når lyset går i huset, så kan den også bruges. Hun kommer nok til at synes, du er lidt plat, selvom det er god fiskehumor. Og nu kan du endelig vise hende, at penge på fisketilbehør ikke er smidt ud af vinduet.

Lineklipperen findes også med en lidt længere saks. Jeg har ikke selv prøvet den, men den får sikkert lidt nemmere fat i linen. Kniber det en smule med synet er modellen med den lidt længere saks nok at foretrække.

Et andet uundværligt tilbehør er et fangstnet. Det er dumt at miste sin store fangst, fordi man ikke fik får fisken sikkert landet.  Det har jeg skrevet et indlæg om HER.

Se hvilket net jeg bruger. Og hvorfor det er skånsomt mod fisken, hvis den skal genudsættes.

LÆS INDLÆG OM FANGSTNET

Author: Martin Teichert

Min passion er at fiske efter havørreder, Jeg jagter den store på 7,4 kg. Det ville være perfekt, hvis jeg kunne hjælpe dig med fiskeriet - derfor denne blog. Kort og godt: Gift med svenske Frida. Vi har Wilma sammen. Er bonusfar til Fiona. Vores hund hedder Ida og dværghamsteren kalder vi Mussi. Fritiden bruger jeg på min familie, mit lille hus, have, en god fodboldkamp på TV og selvfølgelig fiskeriet.