Må du hjemtage fisken? Fredningsberegneren giver dig svaret!

Er du i tvivl, om du må hjemtage fisken? Denne smarte beregner giver dig svaret.


Kilde: Fredningsberegner lavet af Fisk På Krogen

Jeg tror, alle fiskere har prøvet at stå med en fisk, hvor man er i tvivl, om man må hjemtage fisken. Skal man genudsætte eller går den?

For at bevare vores fiskebestand i Danmark, er det vigtigt, at vi overholder de regler og love, der findes. Reglerne fortæller hvor stor fisken skal være, og i hvilke områder du må hjemtage fisken.

Beregneren

Ovenstående beregner er så smart, at jeg måtte dele den med dig.
Det er www.fiskpaakrogen.dk, der har udviklet den.

Beregneren er baseret på de overordnede fiskeribekendtgørelser om fredningstider og mindstemål, samt en række lokale bekendtgørelser, der regulerer fiskeriet i definerede, begrænse områder.

Vær opmærksom på, at der i mange fiskevande i ferskvand findes lokale regler, der er mere restriktive end de statslige. Det er dit eget ansvar at have kendskab til alle regler.

Hvorfor overholde reglerne?

Hvis vi alle er ligeglade med reglerne og tager alt med hjem uanset størrelse, så har vi hurtigt ødelagt fiskebestanden. Og der ville snart ikke være flere fisk at fiske efter i de danske farvande.

Derfor er det vigtigt, at vi alle overholder reglerne.
Af respekt for naturen, fiskene og hinanden.

Heldigvis behøver det ikke være svært at finde ud af, om du må hjemtage en fisk. Benyt blot beregneren.

 

Genvej til: Må jeg hjemtage fisken

Hvad med at lægge en genvej til denne side ind på din telefon, så har du altid beregneren med dig, når du er ude at fiske. Et hurtigt klik og du får svar, om du må hjemtage fisken.

Håber du kan bruge beregneren.

Hvis du fanger for få havørreder, så kan du have gavn af mit indlæg om gennemløbsblinket Snurrebassen. Her vil jeg give dig masser af tips til, hvordan du får færre nulture.

Author: Martin Teichert | Reklame

Mit navn er Martin, og jeg er fra 1975. Det er mig, der er manden bag MrMazzo. I 10 år har jeg fisket efter havørred. Her på siden deler jeg ud af mine fisketips.