Er du misundelig på andres perfekte liv?

Facebook. Instagram. Blog. Vi elsker at følge med i folks liv. Bliver du en smule misundelig, når du ser deres tilsyneladende perfekte liv? Måske det er på tide, at du gør noget ved dette problem.

Vi elsker at vise os selv frem. Vi smiler lige lidt ekstra på vores selfies. Viser hvilken drink vi har gang i, eller hvilke solbriller vi har købt.

På vores feriebilleder skal der helst altid være sol på – for vi har den perfekte ferie. Men når folk kommer hjem fra deres ferier, har der oftest også været to dage med skyer og regn. Men det viser vi ikke.

“Der er lavet undersøgelser der viser at mennesker hellere ville tjene 30.000 kr om måneden, hvis deres naboer tjente 15.000 kr, end de ville tjene 100.000 kr om måneden, hvis deres naboer tjente 200.000 kr. Skæmmende, men sandt” (Du kan læse hele artiklen omkring lykke på www.trendhim.dk – Er græsset grønnere på den anden side. )

Desværre har vi en tendens til at sammenligne vores liv med andres liv. Og vi vil helst overgå hinanden. Så hvis vores medmennesker har et mere “perfekt” liv end os, resulterer det ofte i utilfredshed med vores eget liv. Ikke noget der fremmer din lykkefølelse.

Er der i det hele taget grund til at være misundelig?

Når alt kommer til alt, hvad ved vi så egentlig? Flot bil naboen har, men har han et kæmpe billån? Flot kone ham skuespilleren har, men er hun skrækkelig at bo sammen med? Og sådan kunne jeg blive ved. Ofte er tingene ikke som de ser ud til. Måske skinnet bedrager. Vær ikke misundelig, det gør dig ikke lykkelig. Du ved reelt ikke, hvordan situationen er. Glæd dig på andres vegne i stedet. Og lær at være tilfreds med dit eget liv. Har du svært ved at glæde dig på andres vegne, så kunne du måske gøre følgende:

Ryd op

Overvej hvordan de sociale medier påvirker dig. Måske det er på tide, at rydde op i de apps der bare er spild af tid, og som ikke gør noget godt for dig. Og hvad med dem du følger? Er der mennesker du aldrig ser og heller aldrig hører fra? Ryd op i listen. Tag styringen over dit eget liv. Det kan være en helt lettelse, at være fri for at se alt det de går og laver. Brug hellere tiden på din familie og dine nære venner.

Hvordan ser det egentlig ud med dine bekymringer? Hvis du hører til typen, der grubler lidt for meget, så har jeg et par fifs til dig, hvordan du får færre bekymringer. Find de gode fifs HER.

Misundelig

3 thoughts

    1. Hej Svoger
      Så fandt vi da ud af hvorfor der er en fjer på hatten. Vedr. hatten så tænkte jeg, hvis Neal Caffrey kan, så kan jeg da også. Selvom man ligner en turist :o) men jeg var jo også turist.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *