Det skal du bruge til montering af Snurrebassen

Her får du en oversigt over, hvilke dele du skal bruge til montering af Snurrebassen. Delene kan du selvfølgelig også bruge til Sillingen og andre gennemløbsblink.

Indlægget indeholder reklamelinks.

Hvis du ikke ved, hvordan du skal rigge Snurrebassen får du opskriften her:

MONTERINGS-GUIDEN

Jeg har samlet alle delene i nedenstående indkøbsliste, så slipper du for at google rundt efter dem.

Indkøbslisten til montering af Snurrebassen:

Author: Martin Teichert

Min passion er at fiske efter havørreder. Det ville være perfekt, hvis jeg kunne hjælpe dig med fiskeriet - derfor denne blog. Kort og godt: Gift med svenske Frida. Vi har Wilma sammen. Er bonusfar til Fiona. Vores hund hedder Ida og dværghamsteren kalder vi Mussi. Fritiden bruger jeg på min familie, mit lille hus, se en god fodboldkamp og selvfølgelig fiskeriet.