Montering af Snurrebassen | Her kan du få fat i alle de nødvendige grejdele

Snurrebassen er et gennemløbsblink fra OGPaint. Men hvilke dele skal man bruge til montering af Snurrebassen?

Jeg har lavet dette lille indlæg (indeholder reklamelinks) og samlet alle delene i nedenstående indkøbsliste. Så behøver du ikke google rundt efter dem.

Du bestemmer selvfølgelig selv, hvad du vil bruge til opsætningen. Jeg bruger nedenstående grejdele. Og ja det er nørderi ud til fingerspidserne.

Det er i øvrigt en fyr ved navn Asbjørn Hansen, der har vist mig den. Og mange fiskere anvender lige netop denne opsætning. Jeg har ikke fundet en opsætning, som jeg synes er bedre.

Snurrebassen kan selvfølgelig godt snurre rundt på din fletline uden flourocarbon. Og den kan også snurre rundt uden perler. Men opsætningen er lavet, så blinket har minimal modstand og kan snurre så meget rundt som muligt.

Snurrebassen i de velkendte Tour de France farver

Det sjove ved fiskeriet er også at prøve sig frem og udforske nye opsætninger. Det er også på den måde, du udvikler og forbedrer sit fiskeri. Hvis du kan forbedre opsætningen, så gør endelig det.

Du må også gerne skrive til mig, hvis du har en ide, som du mener andre kunne have gavn af (martin@teichert.dk). Så kan vi da få dit budskab ud til andre fiskere.

Her får du indkøbslisten, så du kan komme i gang med montering af Snurrebassen:

Min indkøbsliste til montering af Snurrebassen:

Sådan skal delene sættes sammen

Er du i tvivl hvordan du skal sætte delene sammen, så kan du læse mit indlæg, hvor jeg viser dig, hvordan du skal rigge det hele til.

Held og lykke med projektet. Jeg håber, at du får det hen.

Author: Martin Teichert

Manden bag MrMazzo. Han er gift med en smuk svensker (Frida) og er far/bonusfar til to piger. Han elsker at fiske og jagter den store havørred på 7,4 kg.