Montering af Snurrebassen: Disse dele skal du bruge

REKLAME – Her får du en oversigt over, hvilke dele du skal bruge til montering af Snurrebassen. Delene kan du også bruge til Sillingen og andre gennemløbsblink.

Gennemløbsblink er blevet ret populære blandt lystfiskerne. Især Snurrebassen og Sillingen fra OGP står højt på listen. Måske du også overvejer at starte med at fiske med gennemløbsblink.

Hvis du ikke er kommet i gang med montering af snurrebassen, kan du få hjælp her. Jeg har lavet en monteringsguide, så du kan lave en opsætning til gennemløbsblink.

SE HVORDAN DU MONTERER ET GENNEMLØBSBLINK

Her vil jeg vise dig, hvordan du laver et forfang med perler, krog, springringe og blink.

montering af snurrebassen

Indkøbslisten til montering af Snurrebassen:

Martin, jeg ved godt hvordan jeg laver opsætningen, men jeg synes det er ret bøvlet at få indkøbt alle delene og hvilken størrelse skal jeg købe? Jeg googler rundt som en galning!

Ingen problem. Jeg har skrevet alle størrelser ned i nedenstående oversigt. Og sat et link (reklamelink) ind til forhandleren:

Delene med billeder og pris

Her kan du se hvordan de enkelte dele ser ud og hvad de koster. Det er reklamelinks. Bruger du dem i forbindelse med et køb støtter du mit arbejde med min hjemmeside (tusind tak).

Delene kan du købe hos Sport Dres:

 

Her kan du få Snurrebassen og Sillingen:

(Varen kan desværre ikke vises i øjeblikket.) (Varen kan desværre ikke vises i øjeblikket.)

Author: Martin Teichert | Reklame

Mit navn er Martin Teichert og jeg er manden bag MrMazzo. Jeg elsker at fiske efter havørreder. Her på siden får du mine tips til havørredfiskeriet.