Montering af Snurrebassen | Disse dele skal du bruge

Her får du en oversigt over, hvilke dele du skal bruge til montering af Snurrebassen. Delene kan du også bruge til Sillingen og andre gennemløbsblink.

montering af snurrebassen

Gennemløbsblink er blevet ret populære blandt lystfiskerne. Måske du også selv fisker med gennemløbsblink eller overvejer at begynde på det.

Men hvordan kommer du egentlig i gang? Og hvilke dele skal du bruge?

For at hjælpe dig lidt på vej, har jeg lavet en monteringsguide til dig, så du nemt kan lave din egen opsætning til gennemløbsblink.

Her vil jeg vise dig, hvordan du sætter perler, krog, springringe, m.m. korrekt sammen, så du kan blive klar til fisketuren.

Du får opskriften til at rigge Snurrebassen her:

GUIDE: SE HVORDAN DU MONTERER ET GENNEMLØBSBLINK

Indkøbslisten til montering af Snurrebassen:

Martin, jeg ved godt hvordan jeg laver opsætningen, men jeg synes det er ret bøvlet at få indkøbt alle delene?

Ingen problem. Jeg har samlet alle dele til montering af snurrebassen og andre gennemløbsblink i nedenstående oversigt.

Bor du tæt ved en fiskegrejsforhandler, kan du selvfølgelig også bare smutte ned og købe delene. Det er sommetider lettere at have delene i hånden og sikre sig, at man får den rette størrelse af de enkelte dele.

Jeg håber, du får det hen. Det er sjovt at fiske med gennemløbsblink. Jeg gør det udelukkende, og synes at mit fiskeri er blevet mere udfordrende.

Hvis du ikke rigtig ved, hvad størrelse og farve du skal vælge på for eksempel Snurrebassen, så kan du få hjælp i mit indlæg: Hjælp til valg af størrelse og farve på Snurrebassen.

Du er velkommen til at skrive til mig, hvis du har spørgsmål eller mangler hjælp. Jeg hører gerne fra dig. Min mail-adresse er: martin@teichert.dk

Held og lykke med projeket

Det skal du bruge:

Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord. Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord. Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Author: Martin Teichert | Reklame

Mit navn er Martin, og jeg er fra 1975. Det er mig, der er manden bag MrMazzo. I 10 år har jeg fisket efter havørred. Her på siden deler jeg ud af mine fisketips.