Montering af Snurrebassen: Disse dele skal du bruge

Her får du en oversigt over dele du skal bruge til montering af Snurrebassen. Delene kan du også bruge til Sillingen og andre gennemløbsblink.

Gennemløbsblink er blevet ret populære blandt lystfiskerne. Især Snurrebassen og Sillingen fra OGP står højt på listen. Måske du også overvejer at starte med at fiske med gennemløbsblink.

Hvis du ikke er kommet i gang med montering af snurrebassen, kan du få hjælp her. Jeg har lavet en monteringsguide, så du kan lave en opsætning til gennemløbsblink.

I indlægget vil jeg vise og forklare dig, hvilke dele du skal bruge. Og hvorfor det er godt at bruge de enkelte dele. Lige fra forfang af flourocarbon, perler, kroge og rig rings.

MONTERINGS-GUIDE TIL GENNEMLØBSBLINK

montering af snurrebassen

Indkøbslisten til montering af Snurrebassen:

Martin, jeg ved godt hvordan jeg laver opsætningen, men jeg synes det er ret bøvlet at få indkøbt alle delene. Og hvilken størrelse skal jeg købe? Jeg googler rundt som en galning!

Ingen problem. Jeg har skrevet alle størrelser ned i nedenstående oversigt. Og sat et link (reklame) ind til forhandleren:

Delene til montering

Her kan du få Snurrebassen og Sillingen:

Jeg håber, du får det hen og at du fanger en masse ørreder.

Opsætningen har gjort mit lystfiskeri mere udfordrende. Det er lidt mere krævende at sætte det hele op, men det er umagen værd. Har du først gjort det et par gange, er det ret nemt. Øv dig derhjemme på knuder osv. Så slipper du for at stå ude ved kysten og fumle med telefonen for at se, hvordan man gør.

Author: Martin Teichert - Reklame

Martin Teichert og manden bag MrMazzo. Jeg elsker at fiske efter havørreder. Her på siden får du mine bedste tips til havørredfiskeriet.