Den komplette liste | Grejdele til montering af Snurrebassen

Her får du en oversigt over, hvilke dele du skal bruge til montering af Snurrebassen. Delene kan du selvfølgelig også bruge til Sillingen og andre gennemløbsblink.

Indlægget indeholder reklamelinks.

Jeg har samlet alle delene i nedenstående indkøbsliste, så slipper du for at google rundt efter dem.

Det er i øvrigt en fyr ved navn Asbjørn Hansen, der har vist mig opsætningen. Jeg har ikke fundet en opsætning som er bedre.

Snurrebassen kan selvfølgelig godt snurre rundt på din fletline uden flourocarbon. Og den kan også snurre rundt uden perler. Men opsætningen er lavet, så blinket har minimal modstand og dermed kan snurre så meget som muligt.

Snurrebassen i de velkendte Tour de France farver

Din indkøbsliste til montering af Snurrebassen:

Sådan skal delene sættes sammen

Er du i tvivl, hvordan du skal sætte delene sammen, så kan du få hjælp her:

MONTERINGS-GUIDEN

Held og lykke med projektet. Jeg håber, at du får det hen.

Author: Martin Teichert

Min passion er at fiske efter havørreder, Jeg jagter den store på 7,4 kg. Det ville være perfekt, hvis jeg kunne hjælpe dig med fiskeriet - derfor denne blog. Kort og godt: Gift med svenske Frida. Vi har Wilma sammen. Er bonusfar til Fiona. Vores hund hedder Ida og dværghamsteren kalder vi Mussi. Fritiden bruger jeg på min familie, mit lille hus, have, en god fodboldkamp på TV og selvfølgelig fiskeriet.