Den komplette liste over de nødvendige grejdele til montering af Snurrebassen

Snurrebassen er et gennemløbsblink fra OGPaint. Men hvilke dele skal man bruge til montering af Snurrebassen?

Jeg har samlet alle delene i nedenstående indkøbsliste. Så behøver du ikke google rundt efter dem.

Du bestemmer selvfølgelig selv, hvad du vil bruge til opsætningen.

Det er i øvrigt en fyr ved navn Asbjørn Hansen, der har vist mig opsætningen. Jeg har ikke fundet en opsætning som er bedre.

Snurrebassen kan selvfølgelig godt snurre rundt på din fletline uden flourocarbon. Og den kan også snurre rundt uden perler. Men opsætningen er lavet, så blinket har minimal modstand og dermed kan snurre så meget som muligt.

Snurrebassen i de velkendte Tour de France farver

Det sjove ved fiskeriet er også at prøve sig frem og udforske nye opsætninger. Det er også på den måde, du udvikler og forbedrer sit fiskeri. Hvis du kan forbedre opsætningen, så gør endelig det.

Din indkøbsliste til montering af Snurrebassen:

Sådan skal delene sættes sammen

Er du i tvivl, hvordan du skal sætte delene sammen, så får du her MONTERINGS-GUIDEN.

Held og lykke med projektet. Jeg håber, at du får det hen.

Author: Martin Teichert

Min passion er at fiske efter havørreder, og jeg jagter den store på 7,4 kg. Det ville være perfekt, hvis jeg kunne hjælpe dig med også at fange en fisk - derfor denne blog som min hobby. Kort og godt: Gift med svenske Frida. Vi har Wilma sammen. Bonusfar til Fiona. Vores hund hedder Ida og dværghamsteren kalder vi Mussi. Fritiden bruger jeg på min familie, mit lille hus og have. Og så ser jeg gerne en god fodboldkamp på TV.