OM

Hej. Velkommen til mit lille hjørne af det kæmpestore internet. Hyggeligt du kigger forbi.

Fiskeriet

Flere og flere er begyndt at tage til kysten for at få et lille break fra hverdagen og tanke op – og forhåbentlig fange en fisk. Det er en rigtig god ide. Jeg gør det også selv. Her på min blog kan du få en masse gode fisketips.

Det kan også være, du gerne vil i gang med fiskeriet, men du ved ikke rigtig, hvordan du kommer i gang. Det vil jeg gerne hjælpe dig med. Lige fra køb af din første fiskestang og fiskehjul. Valg af waders. Og til hvordan du finder havørreden

Sundhed og familielivet

Og… så er der rigtig mange mennesker, der går rundt med en masse bekymringer og problemer. De ved ikke altid, hvordan de skal få dem løst. Måske du ind i mellem har det sådan?

Egentlig kedeligt at tænke på problemer, men desværre har alle dem. Nogle problemer er store og nogle er små. Nogle er man selv skyld i, og andre er kommet af sig selv.

Det bedste er, når du kan få problemerne og bekymringerne ryddet af vejen. Det er ikke altid muligt, men så kan du måske lære at leve med dem. Eller gøre dem mindre, så de ikke fylder så meget.

Her på MrMazzo kan du få tips til, hvordan du kan få et bedre liv. Ikke et perfekt liv, for det er ikke muligt – det har jeg heller ikke. Men du kan sagtens få et godt liv, som du er tilfreds med.  Tilfredshed og smil er nemlig godt for dit sind og øger din livsglæde.

Du kan blandt andet få tips til, hvordan du kan:

Et par hurtige fif til hvad du kan gøre for at få et bedre liv kunne være:

  • Du kan blandt andet ændre din holdning til bestemte ting
  • Prøve at rette op på ting
  • Sige undskyld
  • Se gennem fingre med ting
  • Arbejde på din personlighed

Det vil give dig færre bekymringer og mere lykke.

Ham der skriver, hvad laver han egentlig?

Det er egentlig ikke så interessant. For bloggen er lavet til dig, og skal ikke handle om ham. Men det er måske rart at vide, hvem der giver alle fif.

Martin arbejder på et hospital. Det giver en tilfredshed, når man kan hjælpe andre. Nogle siger han er god at snakke med. I den forbindelse giver han ofte et tip eller en ide. Ligesom han gør her på bloggen.

Tiden efter arbejde bruger han på på at være sammen med sin svenske hustru Frida, sin datter Wilma på 3 år og sin bonusdatter på 11 år. Og så har familien en lille hund, Ida. Den følger ham over alt.

Han er vinterbader (Det er mega koldt, men fedt). Og så elsker han at fiske efter havørreder.

De tips han kommer med, har han læst om i bøger og på nettet – især om psykologiske emner. Da han ikke er helt ung længere, er nogle råd og ideer også givet ud fra de erfaringer og observationer han har gjort gennem livet.

Du må kigge forbi bloggen, lige så ofte du vil.

På billedet kan du se ham der skriver til dig. I midten er det Frida, som jeg deler mit liv med. Og så min datter Wilma. PS. Lige her er jeg i Norge, da fulgte hunden ikke med.

5 thoughts

  1. Kære Tim. Tak for dit indlæg. Jeg håber du er glad for din dobbelthage. Det behøver ikke være nogen hage ved at have sådan en. Hvis den bekymrer dig kan du enten dække den med lidt skæg, men jeg er sikker på pigerne elsker den ved dig. “Tim.. ham med hagen.. åh han er bare skøn”.

  2. Hej hustru Frida. Tak for din støtte og hjælp i mit projekt blog. Jeg lover ikke at hænge dig ud. Også selvom du er svensker. Det passer jo ikke i drikker som svampe 🙂 kys

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.