OM

Hej. Velkommen til mit lille hjørne af det kæmpestore internet.

Mit navn er Martin. Jeg er 44 år og bor i Egernsund.
Jeg er gift med Frida. Er bonusfar til Fiona på 12 år og far til Wilma på 4 år.

… og så jagter jeg den store havørred på 7,4 kg.

Fiskeriet og bloggen

For cirka 9 år siden startede jeg med at fiske. Efter en periode med sygdom manglede jeg en hobby, hvor jeg kunne komme ud og nyde naturen og samtidig lave noget aktivt. Jeg købte mig derfor noget fiskeudstyr og kastede mig ud i lystfiskeriet.

Jeg elsker at skrive og give tips til andre, derfor startede jeg for et par år siden MrMazzo. 

På MrMazzo kan du blandt andet få fisketips om:

Hører du til den mere erfarne fisker, kunne du måske have lyst til at læse måske Danmarks største guide til gennemløbsblinket Snurrebassen.

Mangler du noget udstyr, kunne disse indlæg interessere dig:

Nogle indlæg indeholder reklamelinks. Bruger du disse links i forbindelse med et køb, kan jeg få bloggen til at køre rundt. Varerne bliver selvfølgelig ikke dyrere, fordi du bruger mine links. Du vil altid blive gjort opmærksom på om et indlæg indeholder reklamelinks.

Sundhed og familielivet

Og… så er der rigtig mange mennesker, der går rundt med en masse bekymringer og problemer. De ved ikke altid, hvordan de skal få dem løst. Måske du ind i mellem har det sådan?

Egentlig kedeligt at tænke på problemer, men desværre har alle dem. Nogle problemer er store og nogle er små. Nogle er man selv skyld i, og andre er kommet af sig selv.

Det bedste er, når du kan få problemerne og bekymringerne ryddet helt af vejen. Det er ikke altid muligt, men så kan du måske lære at leve med dem, eller styrke din mentale psyke, så de ikke fylder så meget.

Du kan finde et par tips til livet i nedenstående indlæg:

Ham der skriver, hvad laver han egentlig?

Det er egentlig ikke så interessant. For bloggen er lavet til dig og skal ikke handle om mig. Men det er måske rart at vide, hvem der giver alle fif.

Jeg arbejder på et hospital. Det giver en tilfredshed, når man kan hjælpe andre.

Tiden efter arbejde bruger jeg på på at være sammen med min familie. Jeg elsker desuden at have gang i små projekter ved huset og i haven. Jeg var egentlig ikke nogen handymand, men man kan lære meget her i livet, og det har jeg gjort.  Og så fisker jeg en del og skriver her på bloggen til dig.

Jeg er vinterbader. (Det er mega koldt, men fedt! Du skulle prøve det.)

De tips jeg kommer med, har jeg læst om i bøger og på nettet – især om psykologiske emner. Da jeg ikke er helt ung længere, er nogle råd og tips også givet ud fra de erfaringer og observationer jeg har gjort gennem livet.

Du må kigge forbi bloggen, lige så ofte du vil. Tak fordi du læser med. Det glæder mig.

Et par billeder fra mit liv som fisker:

Ørred til grillen
Her er jeg i gang med at tilberede en af mine fangster.

 

Det var en ørred jeg fik en morgenstund på Broagerland på en Silling fra OGP.

 

Her fisker jeg fra min brors båd i Nybol Nor. Jeg ser lidt alvorligt ud, men det var en hyggelig tur.