OM

Hej. Velkommen til mit lille hjørne af det kæmpestore internet.

Mit navn er Martin. Jeg er 44 år og bor i Egernsund.

Jeg er gift med Frida. Er bonusfar til Fiona på 11 år og far til Wilma på 3 år. Og vi bor i et lille hus ved Flensborg Fjord.

Fiskeriet og bloggen

For ca. 8 år siden startede jeg med at fiske. Efter en depression manglede jeg en hobby, hvor jeg kunne komme ud og nyde naturen og samtidig lave noget aktivt. Jeg købte mig derfor noget fiskeudstyr og kastede mig ud i lystfiskeriet. Måske det var noget for mig.

Min bror viste mig put-and-take-fiskeriet, men det fangede mig ikke rigtigt.

Jeg prøvede derfor at tage til kysten. Det tiltrak mig mere at være ude i den ægte natur. Jeg begyndte at sætte mig ind i fiskeri efter havørred. Min bror gav mig tips og så var det bare om at prøve sig frem og google sig frem.

Jeg elsker at skrive og give tips, derfor startede jeg for et par år siden www.MrMazzo.dk.
Hvorfor ikke hjælpe andre i gang med fiskeriet?

På MrMazzo kan du finde masser af fisketips. Jeg kan bl.a. hjælpe dig med:

Den mere erfarne fisker må selvfølgelig også gerne læse med. Måske du kunne have lyst til at prøve gennemløbsblinket Snurrebassen? Til dig har jeg skrevet en af Danmarks største guides til at komme i gang.

Eller du kan tjekke de tre bedste fiskehjul til prisen eller læse min anmeldelse af et af de bedste fiskehjul på markedet.

Det tager tid at skrive og drive bloggen, derfor har jeg tilladt mig at anvende reklamelinks i mange af mine indlæg. Jeg håber, du har forståelse for mit valg.

Sundhed og familielivet

Og… så er der rigtig mange mennesker, der går rundt med en masse bekymringer og problemer. De ved ikke altid, hvordan de skal få dem løst. Måske du ind i mellem har det sådan?

Egentlig kedeligt at tænke på problemer, men desværre har alle dem. Nogle problemer er store og nogle er små. Nogle er man selv skyld i, og andre er kommet af sig selv.

Det bedste er, når du kan få problemerne og bekymringerne ryddet helt af vejen. Det er ikke altid muligt, men så kan du måske lære at leve med dem, eller styrke din mentale psyke, så de ikke fylder så meget.

Du kan finde et par tips til livet i nedenstående indlæg:

Ham der skriver, hvad laver han egentlig?

Det er egentlig ikke så interessant. For bloggen er lavet til dig og skal ikke handle om mig. Men det er måske rart at vide, hvem der giver alle fif.

Jeg arbejder på et hospital. Det giver en tilfredshed, når man kan hjælpe andre. Nogle siger Martin er god at snakke med, og i den forbindelse giver han ofte et tip til livet.

Tiden efter arbejde bruger jeg på på at være sammen med min familie. Jeg elsker desuden at have gang i små projekter ved huset og i haven. Jeg var egentlig ikke nogen handymand, men man kan lære meget her i livet.  Og så fisker jeg en del og skriver her på bloggen.

Jeg er vinterbader. (Det er mega koldt, men fedt! Du skulle prøve det.)

De tips jeg kommer med, har jeg bl.a. fra ting jeg har læst om i bøger og på nettet – især om psykologiske emner. Da jeg ikke er helt ung længere, er nogle råd og tips også givet ud fra de erfaringer og observationer jeg har gjort gennem livet.

Du må kigge forbi bloggen, lige så ofte du vil. Og tak fordi du læser med. Det glæder mig.

Et par billeder:

Ørred til grillen
Her er jeg i gang med at tilberede en af mine fangster.

 

Det var en ørred jeg fik en morgenstund på Broagerland på en Silling fra OGP.

 

Her fisker jeg fra min brors båd i Nybol Nor. Jeg ser lidt alvorligt ud, men det var en hyggelig tur.