OM

Hej. Velkommen til mit lille hjørne af det kæmpestore internet.

Mit navn er Martin. Jeg er 43 år og bor i Egernsund.

Jeg er gift med Frida. Er bonusfar til Fiona på 11 år og far til Wilma på 3 år. Og vi bor i et lille hus ved Flensborg Fjord.

Fiskeriet

For ca. 7 år siden startede jeg med at fiske. Efter en svær depression, manglede jeg en hobby, hvor jeg kunne komme ud og finde ro i naturen. Selvom fiskeriet egentlig aldrig rigtig havde været mig, fik jeg købt mig en fiskestang og kastede mig ud i det.

Min bror viste mig put-and-take-fiskeriet, men det fangede mig ikke rigtigt. Jeg prøvede derfor at tage til kysten/fjorden. Det var for mig lidt mere fredfyldt. Jeg begyndte at sætte mig ind i fiskeriet efter havørred. Min bror vidste heldigvis også en del på dette område, og resten prøvede jeg mig frem til eller læste om på nettet.

For et par år siden startede jeg www.MrMazzo.dk. Jeg elsker at skrive og give tips, så hvorfor ikke hjælpe andre i gang med fiskeriet.

Her på siden kan du finde masser af fisketips. Det kan være, du gerne vil i gang med fiskeriet, men du ved ikke rigtig, hvordan du kommer i gang. Jeg hjælper dig med:

Den mere erfarne fisker må selvfølgelig også gerne læse med. Måske du kunne have lyst til at prøve gennemløbsblinket Snurrebassen? Til dig har jeg skrevet en af Danmarks største guides til at komme i gang.

Sundhed og familielivet

Og… så er der rigtig mange mennesker, der går rundt med en masse bekymringer og problemer. De ved ikke altid, hvordan de skal få dem løst. Måske du ind i mellem har det sådan?

Egentlig kedeligt at tænke på problemer, men desværre har alle dem. Nogle problemer er store og nogle er små. Nogle er man selv skyld i, og andre er kommet af sig selv.

Det bedste er, når du kan få problemerne og bekymringerne ryddet af vejen. Det er ikke altid muligt, men så kan du måske lære at leve med dem. Eller gøre dem mindre, så de ikke fylder så meget.

Her på MrMazzo kan du få et par tips til, hvordan du kan få et bedre liv. Ikke et perfekt liv, for det er ikke muligt – det har jeg heller ikke. Men du kan sagtens få et godt liv, som du er tilfreds med.  Tilfredshed og smil er nemlig godt for dit sind og øger din livsglæde.

Du kan blandt andet få tips til, hvordan du kan:

Et par hurtige fif til hvad du kan gøre for at få et bedre liv kunne være:

  • Du kan ændre din holdning til bestemte ting
  • Prøve at rette op på ting
  • Sige undskyld
  • Se gennem fingre med ting
  • Arbejde på din personlighed
  • Tilgive andre

Det vil give dig færre bekymringer og mere lykke.

Ham der skriver, hvad laver han egentlig?

Det er egentlig ikke så interessant. For bloggen er lavet til dig, og skal ikke handle om mig. Men det er måske rart at vide, hvem der giver alle fif.

Jeg arbejder på et hospital. Det giver en tilfredshed, når man kan hjælpe andre. Nogle siger ham Martin er god at snakke med. I den forbindelse giver jeg ofte et tip eller en ide – ligesom jeg gør her på bloggen.

Tiden efter arbejde bruger jeg på på at være sammen med min familie og så fisker jeg selvfølgelig også.

Jeg er vinterbader. (Det er mega koldt, men fedt! Du skulle prøve det.)

De tips jeg kommer med, har jeg bl.a. fra ting jeg har læst om i bøger og på nettet – især om psykologiske emner. Da jeg ikke er helt ung længere, er nogle råd og tips også givet ud fra de erfaringer og observationer jeg har gjort gennem livet.

Du må kigge forbi bloggen, lige så ofte du vil.

Ørred til grillen
Her er jeg i gang med at tilberede en af mine fangster.

 

Det var en ørred jeg fik en morgenstund på Broagerland på en Silling fra OGP.

 

Her fisker jeg fra båd i Nybol Nor. Jeg ser lidt alvorligt ud, men det var en hyggelig tur.