Besøg ‘Snurrebassens Disciple’ på Facebook

Snurrebassens Disciple er en Facebookgruppe, der vokser og vokser. De er over 4.000. Fælles for alle medlemmerne: De er helt tosset med gennemløbsblinket Snurrebassen fra OGP.

Der findes tusindvis af fiskere, der påstår, at Snurrebassen er det perfekt gennemløbsblink i jagten efter havørreder. Måske du har det på samme måde. Men hvor deler man sin passion?

Det bedste sted at mødes er i Facebook-gruppen ‘Snurrebassens Disciple’, som bliver administreret af Thomas Teichert. Send en ansøgning til ham på facebok og du er med.

Hvad har Snurrebassens Disciple gang i?

I gruppen deler de:

 • Fisketips
 • Fangster
 • Tips til opsætning
 • Nyudgivelser
 • Sjove historier
 • Afholder konkurrencer
 • Deler fiskespots
 • Viser de nyeste modeller frem

Andre blink fra OGP

Ole Gregersen, som er manden bag det populære blink Snurrebassen, har også lavet andre blink end Snurrebassen. Disse blink bliver også drøftet i Snurrebassens Disciple. Her kan nævnes:

 • Sillingen
 • Skruen
 • Bornholmerpilen

Ole Rådhede er manden bag OLR Wobleren og Ole Gregersens gamle kammerat helt tilbage fra deres unge dage. OLR woblerne er 100% håndlavet og er nogle af de mest eftertragtede  i landet. Woblerne bliver også drøftet i gruppen

Snurrebasse Cup

2 gange om året bliver der afholdt en Snurrebasse Cup. 

Reglerne er simple: Der må kun fiskes med endegrej fra OGP.


Du kan vinde masser af flotte præmier, som er blevet sponsoreret af nogle af de førende butikker i landet. Du kan vinde blinks, fiskestænger, fiskehjul, waders, gavekort, m.m

Første præmien i efterårs cuppen 2018 har en værdi af ca. 8.000 kroner.

Ole Gregersen og Ole Rådhede sponsorer selvfølgelig også en masse produkter. Blandt andet kan du vinde denne flotte pokal:

 Snurrebassens disciple

Konkurrencen foregår typisk fra fredag-søndag. 

Fanger man en fisk, sender man et billede ind af sin fangst. Du kan læse alt om konkurrencen og reglerne i gruppen.

Hvis du kunne tænke dig at være med, så tilmeld dig gruppen og få mere information.

BESØG FACEBOOK-GRUPPEN

Andre konkurrencer

Der bliver desuden jævnligt afholdt diverse konkurrencer. F.eks. ‘lav det flotteste billede med Snurrebassen’. Eller ‘Indsend billede af din flotteste fangst’.

Du kan blandt andet vinde caps og kaffekopper med OGP-logo, blinks, gavekort, klistermærker, m.m.

Besøg gruppen hvis du har lyst til at være med.

MØD ANDRE SNURREBASSE-NØRDER

Gratis fisketips

Står du og mangler en god opsætning til Snurrebassen? Eller er du i tvivl om, hvordan du skal fiske med blinket? Du kan få masser af tips ved at læse mine indlæg:

Når du har læst mine indlæg, vil du være godt klædt på til at fiske med Snurrebassen.

Author: Martin Teichert

Min passion er at fiske efter havørreder, Jeg jagter den store på 7,4 kg. Det ville være perfekt, hvis jeg kunne hjælpe dig med fiskeriet - derfor denne blog. Kort og godt: Gift med svenske Frida. Vi har Wilma sammen. Er bonusfar til Fiona. Vores hund hedder Ida og dværghamsteren kalder vi Mussi. Fritiden bruger jeg på min familie, mit lille hus, have, en god fodboldkamp på TV og selvfølgelig fiskeriet.