Tak Thomas Skov

Kære Thomas Skov

Du aner ikke hvem jeg er. Dog har vi noget tilfælles. Vi er begge blevet fædre. Hvad gør vi nu?

Det er næsten 1½ år siden, at jeg blev far. Ligesom dig Thomas Skov. Og jeg har i lang tid villet skrive om det at være far. For det er det bedste, der er sket i mit liv. Og der er et hav af følelser, som jeg glædede mig til at skrive om. Og ikke mindst sjove episoder og tanker.

Men så finder jeg ud af, at du også er blevet far. Flot. For jeg kan jo se, at du har været lidt hurtigere på tasterne end jeg. Den ene artikel efter den anden på nettet. Om dine bekymringer, glæder, beskyttertrang osv. Tak Thomas Skov.

Dine artikler er i øvrigt vildt sjove. Så jeg har moret mig. For alt det du skriver, kan jeg nikke genkendende til. (Der er lige et link HER til en af dine artikler, hvis nogen ikke skulle vide, hvem du er).

Jeg er lidt gal…

I går lå jeg i min seng og tænkte på min blog.

Så blev jeg da lidt gal på dig. Altså ikke sådan rigtig gal, bare lidt øv, Tak for det Thomas Skov. Du skal da også være så morsom. Uuh se mig, jeg er blevet far. Jeg er kendt og kan skrive sjove artikler og udgive bøger. Hvordan skal jeg kunne måle mig med det? Så alle mine ideer faldt til jorden. Du kan godt se, jeg har været hele følelsesregisteret igennem på én dag. Glæde, grin, vrede, gråd (næsten).

Det varede ikke længe…

Fik dog hurtigt skubbet de negative tanker væk, altså vi er jo ligesom i samme båd nu. Farbåden. Og som far må man være stærk. Så selvom vi er konkurrenter og slås om læserne, så er vi sammen om et babyprojekt bare hver for sig. Og du lever af at skrive, og for mig er det bare hobby. Hvis folk ikke læser dine artikler, så får baby måske ikke babygrød eller koldskål. Må babyer egentlig få koldskål? Fandt du nogensinde ud af det?

Måske vi burde slå hovederne sammen en dag. (Er der mon nogen, der har slået hovederne sammen. Sådan aaav eller hvad sker der lige for det udtryk). Så kunne vi dele det lidt op. Du skriver om gylp på skjorten. Jeg om bleskifte. Du skriver om snotnæse. Jeg skriver om hvad man kan gøre, hvis ens baby skriger hysterisk i Netto. Giv mig et kald når du får tid.

Wilma og Farmand ser fodbold

One thought

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *