Trænger du til nye waders?

Noget af det vigtigste udstyr du har under kystfiskeri efter havørreder er dine waders. De er hele forskellen på en god og tørskoet oplevelse, eller en dag med våde sokker og frysende kulde.

Åndbare waders

Åndbare waders er blevet den foretrukne waders for mange lystfiskere. Du får nemlig bedre bevægelighed i forhold til neoprenwaders.

Åndbare waders er desuden lette, åndbare og giver virkelig mulighed for at fiske noget vand igennem – men det stiller dog også krav til din underbeklædning, da du ellers risikerer, at du ikke kan holde varmen.

Med den rette beklædning under, kan du klare dig gennem det meste af fiskesæsonen, hele året rundt.

Se et stor udvalg af åndbare waders

Neopren waders

Neopren waders er for mange en prisvenlig mulighed for at komme i gang med det spændende fiskeri ved især kysterne. Neopren waders er markant varmere end de åndbare waders, hvilket gør dem meget praktiske på koldere dage.

Ulempen er dog at de ikke er åndbare. På varme dage vil du derfor kunne opleve, at du får det meget varmt i dine waders. Der kan opstå kondens, som ikke er videre behageligt at gå med en hel dag.

Se et bredt udvalg af Neopren Waders

Indlægget er lavet i samarbejde med Sport Dres og indeholder reklamelinks til fiskegrej.dk

Author: Martin Teichert - Reklame

Martin Teichert og manden bag MrMazzo. Jeg elsker at fiske efter havørreder. Her på siden får du mine bedste tips til havørredfiskeriet.