Sådan undgår du en øm ryg under fisketuren

Indeholder reklamelinks | Ondt i ryggen under fisketuren? Øm i ryggen efter få timers fiskeri? Heldigvis findes der en enkelt løsning på problemet: ET VADEBÆLTE

Vadebælte forhindrer ondt i ryggen

Vadebælte
Vadebælte fra Hodgman

I 8 år fiskede jeg uden vadebælte! Havde jeg kunnet lave noget om, så havde jeg købt et for længe siden. Men min stolthed stod i vejen.

Jeg har altid tænkt, at et bælte er noget pjat. Det er for pensionister. Min ryg kan da sagtens fiske uden. Det kunne den også – BARE IKKE SÆRLIG LÆNGE!

Efter 2-3 timer begyndte jeg altid at blive øm og træt i ryggen. Så stod jeg og lavede strækøvelser og havde ikke så meget fokus på mit fiskeri, som jeg burde have. Måske du kender til den problemstilling.

LÆS OGSÅ: 3 spinnehjul der er værd at gå efter

Nu er jeg ikke 23 år og toptrænet, så måske derfor den ømme ryg. Men jeg anskaffede mig et bælte for at se, om det virker.

På min første tur var jeg afsted 5 timer, og jeg havde ingen problemer med ryggen. Næste tur var jeg afsted 6 timer og igen gik det smertefrit. Så nu har jeg altid bæltet på, når jeg er afsted på ture over 2 timer.

Fordele ved et vadebælte

Mit bælte er et HODGMAN LUMBAR vadebælte. Det kan blandt andet justeres fra 75 cm til 130 cm. Så det passer nok til de fleste maver.

Du kan vælte at sætte dit fangstnet fast i holderen bagpå bæltet. Nogle sætter også bare deres net fast mellem bæltet og ryggen.

Du kan se prisen på bæltet HER.

Her kan du få bæltet

Hvis du er træt af øm ryg og gerne vil gøre dine fisketure mere behagelige, så kan jeg klart anbefale at bruge et par kroner på et vadebælte.

KØB HODGMAN LUMBAR VADEBÆLTE

 

Author: Martin Teichert

Manden bag MrMazzo. Han er gift med en smuk svensker (Frida) og er far/bonusfar til to piger. Han elsker at fiske og jagter den store havørred på 7,4 kg.