Børnebøger


Børnebøger – til enhver lejlighed

Vi har samlet en masse sjove børnebøger fra nogle af de førende legetøjsbutikker i landet.

Bøger er en uundværlig del af dit barns barndom. Der er mange timers god underholdning i børnebøger. Hvad enten det er til godnathistorien eller bare læsning om eftermiddagen, så vil dit barn elske at læse bøger sammen med dig. Børn elsker at kigge billeder og få oplæst historier.

Bøger sætter gang i fantasien og er med til at udvikle dit barn.

Der er blandt andet børnebøger med Pippi Langstrømpe, som altid lever livet og tager ud på de sjoveste eventyr med sine venner Tommy og Annika. Pippi er kendt i hele verden, som pigen der finder på sjov, og som nemt løfter hendes hest.

Thomas Tog kører rundt med dyr og vogne og er altid meget pligtopfyldende. Mød Thomas og hans venner i de mange hyggelige bøger.

Og så er der Postmand Per og hans lille kat Emil, som bringer varer ud. Altid af sted og børn elsker at høre om hans verden.

Det er historier som hører til i ethvert hjem med børn. Og som børnene vil elske at læse igen og igen. Hvad enten det er til dig eget barn, eller du står og mangler en gave til familien eller vennerne, så er børnebøger et sikkert hit.

Det bedste af det hele er, at børnebøger ikke behøver koste en formue. Du kan få en god børnebog for under 100 kr. Dit barn vil elske at læse og få oplæst de spændende historier. Og det er ikke kun én gang du læser bøgerne, dit barn kan høre historierne igen og igen.

Når dit barn bliver ældre og selv kan læse, vil det kunne øve sig i at blive bedre og bedre til at læse. Drop ipad’en og Iphone’en og find i stedet bogen frem.