Børnecykler


Børnecykler – Lær dit barn at cykle i en tidlig alder

Vi har samlet et stort udvalg af børnecykler fra nogle af de førende netbutikker i landet.

Vi har almindelige børnecykler, gåcykler, løbecykler, tre hjulet cykler m.m. Der er mange forskellige modeller og i mange forskellige farver. For eksempel Thomas Tog børnecykel.

Lær dit barn at cykle i en tidlig alder. Jo før desto bedre. Det vil øge dit barns balanceevne og motorik. Dit barn vil elske at cykle af sted på sin cykel. Børnecykler er lig med mange timers god underholdning for dit barn. Du kan også vælge, at give en gave til en du holder af. Det vil helt sikkert falde i god jord.

En cykel er et must til dit barn. Cykler hører med til livet. Og det vil styrke sammenholdet i jeres familie. Drop bilen og tag af sted på cykeltur. Cykel sammen over i børnehaven eller tag på udflugt i naturen. Når dit barn cykler vil det få masser af motion, hvilket styrker dit barns helbred.

Allerede i en tidlig alder kan dit barn starte med en gåcykel, som er udstyret med 3 eller 4 hjul. Når dit barn bliver lidt ældre, kan du skifte til en løbecykel. Her kan dit barn virkelig lære at holde balancen. Næste skridt er en børnecykel. Start eventuel med støttehjul eller skru dem af og gå direkte i gang med at lære at cykle med en pind bag ved sadlen.

Når dit barn cykler derudaf, vil det være stolt, for det er en af barnets milepæle i dets liv. I kan eventuelt fejre det børnechampagne og kage.

Husk at tænk på dit barns sikkerhed. Det er vigtigt at dit barn har en god cykelhjelm, som kan beskytte hovedet ved et eventuel styrt. Der er også mulighed for at købe et beskyttelsessæt, som vil beskytte dit barn yderligere.