Bordfodbold

 


Bordfodbold – bliv klar til kamp

Om du er ung eller gammel, så er bordfodbold noget enhver kan være med til. Ung, gammel, mand, kvinde. Hvad enten det er til familiefesten, familiebesøg eller du bare har besøg af gutterne, så er bordfodbold lig med mange timers god underholdning.

Lav din egen turnering. I kan konkurrere 1 mod 1, eller 2 mod 2 hvis i er flere. Spil til 10 og se hvem der får håneretten. Se hvem der bliver den næste stormester. Der er også masser af film på youtube, med tips og tricks til, hvordan du kan skyde hårdere og mere præcist.

Er du til fodbold, men benene måske ikke vil som du vil, så er bordfodbold et lille plaster på såret. Du kan stadig være med.

Vi har samlet et par fodboldborde til dig. Du kan vælge de lidt mindre baner, som kan stå på et bord, eller det helt store luksus fodboldbord, som står på egne ben. Du er sikret mange timers god underholdning.

Du tror, du kan tæve dit barn i bordfodbold, men kan du nu også det? Find ud af det ved at anskaffe dig et fodboldbord. Det vil styrke sammenholdet i familien.