Brændeovne


Miljøvenlig brændeovne som supplement til opvarmningen

Ildens knitren i en brændeovn er for mange mennesker mennesker indbegrebet af hygge. Men udover at være hyggeligt, kan brug af brændeovnen også være et billigt og miljøvenligt supplement til opvarmningen af din bolig. De brændeovne, du finder her på sitet, er alle moderne konvektionsovne, der giver en udnyttelse af brændslet og sikrer en effektiv opvarmning af rummet, hvori ovnen er placeret.

Konvektionsovne – hvad betyder det?

En konvektionsbrændeovn er bygget op af to lag jern. I dette hulrum uden om brændkammeret opvarmes luften mellem de to lag jern, og herefter stiger den varme luft opad. Dermed suges der automatisk køligere luft ind i bunden af ovnen, hvorved man skaber en cirkulation af luft, som opvarmer luften i rummet jævnt og behageligt. Samtidig giver det en effektiv udnyttelse af brændslet.

Miljøvenlig opvarmning med svanemærkede brændeovne

Når du køber en ny brændeovn med Svanemærket, er du sikker på, at brændeovnen udleder et minimum af skadelige partikler, som kan forurene luften. Opvarmning ved hjælp af brænde eller træbriketter betragtes desuden som CO2-neutral opvarmning. Der er med andre ord en række gode argumenter for at vælge en ny, moderne brændeovn.

Her på siden kan du finde Varde Brændeovne. Det er super ovne der ligger i en prisklasse, hvor de fleste kan være med, uden at din pengepung bliver revet itu. Tænk på hvor mange timers hygge du vil få, hver gang du fyrer op i din ovn. Din bolig vil ikke kun blive mere attraktiv, men du vil også selv føle, at dit hjem oser af nostalgi.

Læs specifikationerne godt igennem, så du får den rette størrelse brændeovn til din bolig. Det er vigtigt, så du ikke køber en, der er for stor, og som afgiver alt for meget varme til din bolig. Overvej hvor den skal stå, og hvor mange sider der skal have glas.