DameureTil toppen

Dameure

Der findes i dag et hav af dameure. Og det er ikke så underligt, for dameure er utrolig populære. Til den rette påklædning er uret ofte prikken over i’et. Dameure findes i mange varianter. Der er de mere klassiske, og så er der de mere sportslige.

Hav gerne flere dameure i din skuffe, så du altid har noget at skifte med, alt efter hvad du har på. Dit ur kan matche dine øreringe, halskæde eller armbånd. Det er kun fantasien der sætter grænser.

Ure findes i mange forskellige mærker, så der er noget til enhver smag. Her på siden kan du finde Wellington, Michael Kors, Festina, Tommy Hilfiger, Hugo Boss, Citizen, Skagen for kun at nævne et par stykker.

Vælg desuden en kæde du synes godt om og som føles behagelig at have på. Der er kæder af guld og sølv og så selvfølgelig læderremme. Det er individuelt, hvad man kan holde ud at have på. Vær ikke nervøs for, om du nu har valgt det rette mærke eller udseende. Slå dig løs og tag det som DU synes om. Stol på at din smag er god nok. Man går sjældent galt i byen med et ur.

Udover at se godt ud, så er et ur også funktionelt. Det er ikke altid man lige kan have sin telefon på sig. Så kan det være en fordel at gå med ur. Det vil hjælpe dig med at komme til tiden. Der findes ikke noget værre end at komme for sent til jobsamtale, arbejde, skole eller en anden vigtig aftale.

At komme for sent er lig med sjusk. Kommer du til tiden signaliserer du overskud, og at du har styr på dit liv. Vis at du er til at regne med. Det vil komme dig til gavn på mange områder i livet, at folk ved, at de kan stole på dig.

Dameure kommer aldrig til at gå af mode.