Droner – Få unikke billeder og film på få minutter

 


Droner

Vil du have unikke billeder eller lave den perfekte film, skal du have fat i en drone.

Droner var før i tiden, noget der fløj rundt 15 km over os, og udspionerede hvad der skete nede på land. Men sådan er det ikke mere.

I dag kan alle og enhver skaffe sig en drone til en overkommelig pris. Og med den rette drone kan du skyde de flotteste billeder, fra vinkler man ikke troede var muligt.

Skal du på ferie, til havefest, kigge på fugle, ud på mountainbike, skitur eller fisketur og ønsker nogle helt fantastiske billeder, så er det droner, du skal kigge efter. De findes i alle prisklasser.

Er du ikke sikker på, at en dyr drone er noget for dig, så køb en lidt billigere og få den afprøvet. Du kan altid opgradere, og den gamle kan sagtens sælges igen. Læs eventuel anmeldelser på nettet, så du får samlet lidt viden om, hvad du skal gå efter. På Youtube findes der også rigtig mange gode anmeldelser.

Droner bliver i dag også mere og mere avanceret. Vurder hvad dit behov er. Har brug for alt det, der tilbydes, eller kan du nøjes med lidt færre tekniske egenskaber?

Står du og mangler en gave til manden der har alt? Så er det måske en drone du skal gå efter. Der vil være til mange timers god underholdning. Og hele familien og venner kan få gavn af de flotte billeder og film.

Husk at der er regler for droneflyvning i Danmark. Som privatperson skal du have et dronetegn. Det er gratis og så må du flyve på landet, men ikke i bymæssig bebyggelse. Her er det nemlig kun dem med et dronecertifikat og et professionelt formål der må flyve (erhvervsdrivende). Læs mere om reglerne her inden du køber: www.droneregler.dk

Hvis du ikke selv vil investere i en drone og et dronecertifikat, men godt kunne tænke dig at få taget nogle flotte billeder eller film, så kontakt nicolaisen IT eller gå ind og se hvilke ydelser der tilbydes: www.nicolaisen.dk/droneopgaver