Herreure


Til toppen

Herreure – til den stilfulde mand

Herreure har de seneste mange år fundet vej til mandens hjerte. Og det er ikke så mærkeligt. For et ur ser utrolig godt ud. Om du er til jakkesæt og slips,  hverdagstøj eller sportstøj, så kan du som mand altid bære et ur.

Herreure findes i et hav af varianter, og der er noget for enhver smag. Der er også kommet flere og flere mærker. Selv kendte tøjmærker som Hugo Boss og Lacosta er begyndt at lave herreure.

Hvis du går med tanken om at anskaffe dig et ur, så kig markedet igennem. Dan dig et indtryk af hvad du er til. Der findes de klassiske og enkle herreure, og så er der de mere tekniske med en masse tal og funktioner.

Du bør også overveje om dit ur skal være med guld- eller sølvlænke. Læderrem eller gummirem.

Tænk også over hvad farve du ønsker dit ur i. Skal det passe til noget? Har du f.eks. brune sko og brunt bælte, kan du med fordel vælge et ur med brun læderrem, så det hele matcher sammen.

Overvej også hvad funktioner uret skal have. Skal det kunne vise dato? Hvad med stopur? Gps? Skal det være vandtæt? Hvis ja, til hvor mange meter? Hvad må det koste?

Et ur ser ikke kun godt ud, det hjælper dig også med at komme til tiden. Jobsamtale, arbejde, skole, date, møder, igennem hele livet er der tider, der skal overholdes.

At komme for sent er lig med sjusk. Hvis du altid kommer til tiden, vil du gøre et godt indtryk. Det udstråler overskud, og at du har styr på dit liv.

Mangler du en gave til manden, kan du med fordel købe et herreur. Med et ur vil du altid være på rette vej. Herreure er noget man gemmer livet, og det vil derfor være et godt minde at give.