Oplevelser

 

Derfor skal du have oplevelser i dit liv

Adskillige undersøgelser har vist, at du får mest for dine penge, hvis du køber oplevelser fremfor materielle ting. Jeg er sikker på, at du allerede vidste det i forvejen.

Fordelene

Der er masser af fordele ved at opleve en masse sjove ting.

Hvor ofte har du ikke siddet med gode venner og familien og snakket om dengang, hvor i var til koncert med Kim Larsen, eller dengang hvor i cyklede til Schweiz på tandem? Ok måske har du ikke lige gjort det, men så har du gjort noget lignende.

Det er ikke så underligt, at de fleste elsker oplevelser, for det får smilet frem hos de fleste at tænke tilbage på sine oplevelser.

Gode oplevelser giver dig nemlig:

  • glæde når du ser frem til begivenheden
  • glæde når den står på står på
  • gode minder for livet når du senere tænker tilbage på oplevelsen
  • sammenhold med dem du oplever det med
  • masser af plus på din lykkekonto

Du investerer i dit liv

Det du oplever nu, giver dig minder for livet. Jeg er sikker på, at du selv har erfaret, at det er sandt.

Når det kommer til oplevelser, kan du enten vælge at sidde og vente på at oplevelserne kommer til dig, hvilket sjældent sker. Eller du kan være chef i dit eget liv og selv planlægge, hvad du vil opleve og hvornår.

Er du i tvivl, om du skal købe ting eller oplevelser for dine penge, så kan du have gavn af at læse, hvad der giver dig mest lykke.

Giv en oplevelse i gave

De fleste ejer næsten alt, hvad der er værd at eje. Sommetider kan det være svært at finde den rette gave. Men hvorfor ikke give en anderledes gave – en gave som giver et minde for livet.