5 tips til en dag ved vandet

Som lystfisker er der mange ting, der er rare at vide. Enten lærer man det ved erfaring. Læser det på mrmazzo.dk eller spørger sin grejhandler eller en fiskeven. 

Her kommer et par praktiske tips som er gode at huske:

  1. Når du har fisket i saltvand er det godt at skylle sit grej i lunkent vand fra vandhanen, når du kommer hjem. Husk, at lade det tørre helt inden du pakker det ned.
  2. Mange blink kan med lidt forsigtighed bukkes lidt, hvilket ofte gør at de går mere livligt i vandet.
  3. Det er vigtigt ofte at skifte agn, enten til en anden farve eller vægt, nogle dage er fiskene kun interesseret i en bestemt type agn.
  4. Husk, at tjekke de yderste 5-10 meter af din line inden du starter fiskeriet. Det er det stykke der slides mest, så det er vigtigt af få klippet det væk, som virker slidt.
  5. Når du binder knude, er det vigtigt, at du bruger den rigtige til formålet. Det er også vigtigt at fugte den, inden man strammer den til.

Du er altid velkommen til at kontakte grejforhandler Sport Dres eller mig (martin@teichert.dk) for et godt tip eller et godt råd.

Hos Sport Dres kan du desuden finde et stort udvalg af fiskeudstyr og grej, som kan hjælpe dig på din næste fisketur.

SE MASSER AF FISKEUDSTYR

Indlægget er lavet i samarbejde med Sport Dres og indeholder reklamelinks.

Author: Martin Teichert - Reklame

Martin Teichert og manden bag MrMazzo. Jeg elsker at fiske efter havørreder. Her på siden får du mine bedste tips til havørredfiskeriet.