Fiskebukser – Det er lige før jeg har lyst til at sove i dem

Har du bukserne på? Jeg skal ikke blande mig i dit parforhold – siden her handler om fiskeri. Der er dog mange fordele ved at have et par fornuftige fiskebukser på.

fiskebukser

I mange år var jeg af sted på fisketur i cowboybukser. Det var hverken særlig varmt eller særlig behageligt. Måske du har prøvet det samme?

Er du kommet afsted i et par cowboybukser og du bliver overrasket af en byge, så får du svært ved at blive tør igen. Og med lidt kold vind, kan du være sikker på, at du ikke får varmen igen lige med det samme.

Det der kunne have været en lang og fed fisketur, ender med at blive en kold og måske afkortet tur.

I stedet for at du jagter den store fangst 1 time ekstra, så har du afsluttet turen 1 time før – fordi du fryser. Hvad gør man?

Når du er afsted skal du ikke lade vejret ødelægge eller afkorte din fisketur. Din fisketur skal være så god som mulig.

Med de rette fiskebukser er du bedre klædt på til fisketuren.

 

Fiskebukser hjælper dig til at have fokus på fiskeriet

Har du nogle gode fiskebukser, der beskytter mod regn og vind, kan du  bedre have fuld fokus på dit fiskeri. Der findes ikke noget værre end at stå og fryse benene.

Ligesom det hjælper at have det rette fiskeudstyr, så er det også vigtigt at have noget godt fisketøj på (stor guide).

Her kan du bruge fiskebukser

Som lystfisker jagter man den store fangst mange forskellige steder. Fra bro, kaj eller mole, hvor man ikke har brug for waders. Her er fiskebukserne perfekte at have på!

Der hvor jeg bor, har vi en del moler, hvor man kan stå og fiske uden at skulle hoppe i et par waders. Det er dejlig nemt, når jeg lige skal have tilfredsstillet fiskelysten 1-2 timer.

Ved fiskeri fra land er det perfekt, at du hurtigt kan hoppe i et par fiskebukser – især når det er lidt koldt og det blæser.

Mange elsker desuden at fiske i put-and-take. Også her står man ofte på land og kan med rette bruge et par gode fiskebukser.

Det kan også være du fisker fra båd – det gør jeg selv en del. Ude på vandet er man ofte udsat for hårdt vejr. Her er et par fiskebukser perfekte!

Bukserne vil hjælpe dig til at gøre dine fisketure langt mere behagelige, netop fordi du kan beskytte dig selv mod dårligt vejr og sørge for at kroppen har en god temperatur.

Fiskebukser fra Geoff Anderson

Hvilke bukser skal du vælge?

Jeg kan varmt anbefale fiskebukserne Barbarus fra Geoff Anderson.

De er behagelige at have på, lavet i super kvalitet og så holder de godt på varmen.

I starten var jeg i tvivl, om jeg ville få dem brugt. Men de er næsten med på hver fisketur på land og fra båden.

Fordele ved fiskebukserne fra Geoff Anderson:

  • 100% vandtætte
  • Vindtætte
  • Åndbare. Det er vigtigt, at du kan komme af med sveden, så du ikke bliver afkølet. Bruger du for eksempel 3-lags-princippet, vil du kunne opnå en behagelig temperatur for din krop. Det kan du læse mere om HER.

 

Det har fiskebukserne ellers at byde på

Bukserne har JUSTERBARE SELER. Det gør at de sidder rigtig godt og ikke glider ned. Er du ikke til seler kan du nemt tage dem af.

Fiskebukserne har i alt 3 LOMMER: 2 frontlommer og 1 lårlomme med lynlås.

Du kan have din lille grejæske eller lommekniv med.

fiskebukser

Bukserne har ELASTISK LIVVIDDE.

Det er behageligt, at de kan give sig. Måske du har taget en smule på, eller du har en ekstra t-shirt på, så skal ikke se døden i øjnene pga. iltmangel, når du har knappet dem.

Noget jeg elsker ved disse bukser, er at de giver STØTTE TIL LÆNDEN.

Det er ikke det samme som et vadebælte, men de giver alligevel lidt ekstra støtte til ryggen. Sommetider kan jeg godt blive lidt øm i ryggen mens jeg står og fisker – måske du kender problemet? Da er det rigtig rart, at de støtter ryggen.

fiskebukser

Barbarus fiskebukser er perfekte til de mange kolde og regnfulde måneder i foråret og efteråret.

GRATIS FRAGT

Geoff Anderson Barbarus2 Buks Sort

Pris fra 1.699

Bukserne kan bruges mange steder

Det gode ved bukserne er, at du også kan bruge dem andre steder end på fisketuren. Barbarus er et par fede outdoor-bukser, til dig der elsker at være ude i naturen.

Da Barbarus 1 er udgået, er links i dette indlæg til efterfølgeren Barbarus 2.

Author: Martin Teichert - Reklame

Martin Teichert og manden bag MrMazzo. Jeg elsker at fiske efter havørreder. Her på siden får du mine bedste tips til havørredfiskeriet.