Disse fiskebukser er guld værd når du skal på fisketur

Har du bukserne på? Jeg skal ikke blande mig i dit parforhold – siden her handler om fiskeri. Der er dog mange fordele ved at have et par fornuftige fiskebukser på.

fiskebukser
Jeg tror, vi alle har prøvet at tage på fisketur og ikke fået nok tøj på. I mange år var jeg af sted på fisketur i cowboybukser. Det var hverken særlig varmt eller særlig behageligt.

Nogle gange havde jeg et par lange underbukser under. Det hjalp lidt på at holde varmen, men det var stadig ikke optimalt – især ikke når det blæste eller begyndte at regne.

Er du kommet afsted i et par cowboybukser eller joggingbukser, og du bliver overrasket af en byge, så får du svært ved at blive tør igen. Og er der bare en smule kold vind, kan du være sikker på, at du ikke får varmen igen lige med det samme.

Det der kunne have været en lang og fed fisketur, ender med at blive en kold og måske afkortet tur. I stedet for at du jagter den store fangst 1 time ekstra, så har du afsluttet turen 1 time før – fordi du fryser.

“Du fanger ikke den store fangst i bilen eller hjemme fra sofaen” citat Martin

Når du er afsted skal du ikke lade vejret ødelægge eller afkorte din fisketur. Din fisketur skal være så god som mulig. Du kan ikke ændre vejret, men du kan klæde dig ordentligt på, så vejret ikke påvirker din tur nær så meget.

Med de rette fiskebukser slipper du for at stå og glo nervøst på skyerne om de indeholder regn.

Fiskebukser hjælper dig til at have fokus på fiskeriet

Har du nogle gode fiskebukser, der beskytter mod regn og vind, kan du  bedre have fuld fokus på dit fiskeri.

Jeg tror de fleste har prøvet at stå og dagdrømme mens de fisker. Tænke på hvad der skal ske i weekenden. Kan Arsenal slå Chelsea. Hvor mange brædder skal man bruge til byggeriet. Pludselig mærker man fisken, men man får ikke givet modhug og fisken er væk.

Jeg elsker at dagdrømme på mine fisketure. Så jeg lever med risikoen, at jeg ikke har fuld fokus pga. tankerne. Det er dog irriterende, når det er vejret der ødelægger ens koncentration. Mit fisketøj hjælper mig til at bevare fokus.

 

Ligesom det hjælper at have det rette udstyr og kunne finde de gode fiskesteder, så er det også vigtigt at have det rette fisketøj.

Her kan du bruge fiskebukser

Som lystfisker jager man den store fangst mange forskellige steder. Man kan fiske fra bro, kaj eller mole. Og her kommer fiskebukserne til sin ret.

Der hvor jeg bor, har vi en del moler, hvor man kan stå og fiske uden at skulle hoppe i et par waders. Det er dejlig nemt, når jeg lige skal have tilfredsstillet fiskelysten 1-2 timer.

Ved fiskeri fra land er det perfekt, at du hurtigt kan hoppe i et par fiskebukser – især når det er lidt koldt og det blæser.

Mange elsker desuden at fiske i put-and-take. Også her står man ofte på land og har brug for et par gode fiskebukser.

Det kan også være du fisker fra båd – det gør jeg selv en del. Ude på vandet er man ofte udsat for hårdt vejr. Her er et par fiskebukser perfekte!

Bukserne vil hjælpe dig til at gøre dine fisketure langt mere behagelige, netop fordi du kan beskytte dig selv mod dårligt vejr og sørge for at kroppen har en god temperatur.

Fiskebukser fra Geoff Anderson

Jeg kan varmt anbefale fiskebukserne Barbarus fra Geoff Anderson.

Det er de bedste fiskebukser, jeg har haft! De er behagelige at have på og så holder de godt på varmen. Jeg var i starten i tvivl, om det nu var nogle jeg fik brugt. Men nu har jeg dem næsten på til hver tur fra land og i båd.

KØB BARBARUS FISKEBUKSER

  • Fiskebukserne er 100% vandtætte.
  • De er vindtætte!
  • De er også åndbare. Det er vigtigt, at du kan komme af med sveden, så du ikke bliver afkølet. Bruger du for eksempel 3-lags-princippet, vil du kunne opnå en behagelig temperatur for din krop.

De tre lag består af følgende:

  1. LAG: Skal være tætsiddende og svedtransporterende – f.eks. termoundertøj
  2. LAG: Skal være isolerende = f.eks. fleece
  3. LAG: Det beskyttende lag = f.eks. fiskebukser, vadejakke.

Seler. 3 lommer. Lændestøtte og elastisk livvidde

Bukserne har justerbare seler. Bukserne sidder rigtig godt med seler. Er du ikke til seler kan du nemt tage dem af.

Fiskebukserne har i alt 3 lommer:

  • 2 frontlommer
  • 1 lårlomme med lynlås.

Du kan nemt have din lille grejæske eller din lommekniv med.

fiskebukser

Bukserne har elastisk livvidde.

Det er behageligt, at de kan give sig. Måske du har taget en smule på, eller du har en ekstra t-shirt på, så skal ikke se døden i øjnene pga. iltmangel, når du har knappet dem.

Noget jeg elsker ved disse bukser, er at de giver støtte til lænden. Det er ikke det samme som et vadebælte, men de giver alligevel lidt ekstra støtte til ryggen. Sommetider kan jeg godt blive lidt øm i ryggen mens jeg står og fisker – måske du kender problemet. Da er det rigtig rart, at de går lidt op bag og støtter ryggen.

fiskebukser

Barbarus fiskebukser er perfekte til de mange kolde og regnfulde måneder i foråret og efteråret.

KØB BARBARUS FISKEBUKSER

Bukserne kan bruges mange steder

Det gode ved bukserne er, at du også kan bruge dem andre steder end på fisketuren. Barbarus er et par fede outdoor-bukser, til dig der elsker at være ude i naturen – f.eks. vandreturen.

Du kan se pris og læse mere om bukserne HER.

Author: Martin Teichert | Reklame

Mit navn er Martin Teichert og jeg er manden bag MrMazzo. Jeg elsker at fiske efter havørreder. Her på siden får du mine tips til havørredfiskeriet.