Spinnehjul til kysten – 3 modeller til jagten efter havørred

Fiskehjulet! Et MUST for enhver lystfisker. Markedet bugner af spinnehjul til kysten. Men hvilken model skal du gå efter? Jeg har fundet 3 hjul hos Sport Dres der er et kig værd.

Det øgede salg af fisketegn viser, at flere og flere tager ud for at fiske.

Lystfiskeriet giver dig mulighed for at komme ud i naturen og stresse af. Og er du heldig/dygtig kan du fange en fisk til aftensmaden.

Har du en fiskemakker, er det også en god mulighed for at opbygge gode venskaber. Man er i rolige omgivelser og kan få løst verdenssituationen.

Spinnehjul til kysten

De fleste lystfiskere i Danmark, hælder til spinnefiskeriet, hvor man kaster et blink ud og spinner ind. Til det formål skal du bruge et spinnehjul – også kaldet et fastspolehjul.

Det er den type hjul jeg vil vise dig i dette indlæg.

Shimano Sienna RE – Godt hjul til billige penge

Er du ny indenfor lystfiskeriet, så er Shimano Sienna RE et rigtig fint begynderhjul.

spinnehjul til kysten

Jeg startede med et lignende hjul. Hjulet holdt i 6 år og jeg købte endda samme model bagefter, og det hjul har jeg endnu.

Ønsker du ikke at investere flere tusinde kroner på et hjul, vil jeg  anbefale dig at gå efter dette fiskehjul. Skulle det utænkelig ske, at du ikke bliver grebet af fiskeriet, har du ikke smidt en masse penge ud af vinduet.

Shimano er et verdenskendt mærke. Så selvom hjulet er billigt i forhold til mange af andre hjul, så er hjulet et rigtig fint spinnehjul.

Sienna RE er en videreudvikling af Sienna RD-serien.

Hjulet har bagbremse, hvilket jeg personligt synes er dejligt at fiske med, da man nemt kan komme til bremsen i forhold til forbremsen.

En anden fordel ved at bremsen sidder bag og ikke foran, er at du kan løsne spolen med et enkelt tryk på knappen på toppen af spolen. Det gør det utrolig nemt at få spolen af. Jeg har selv et hjul med forbremse (Læs om Daiwa Certate), og da skal jeg løsne bremsen foran, når jeg skal have spolen af ved rengøring m.m. Hjul med bagbremse er mere praktisk.

Hjulet findes i mange forskellige størrelser. Størrelse 2500 en passende størrelse.

GRATIS FRAGT

Shimano Sienna FG

Pris fra 379 kr

Daiwa 20 Legalis LT – stærkt og let spinnehjul til kysten

spinnehjul til kysten

Daiwa 20 Legalis LT er et fiskehjul kendt for at kombinere avanceret teknologi med overkommelighed.

Dets lette og kompakte design gør det ideelt til langvarig brug uden at ofre styrke og holdbarhed.

Udstyret med Daiwas LT (Light & Tough) koncept, giver hjulet en stærk ydeevne uden at øge vægten.

Denne model er også udstyret med Digigear-teknologi, der sikrer en jævn og kraftfuld indspinning. Med sin overkommelige pris og pålidelige funktioner er Daiwa 20 Legalis LT et godt valg for lystfiskere, der søger kvalitet og ydeevne inden for et rimeligt budget.

Hjulet har 5 kuglelejer, som er med til at det spinner rigtig godt. De helt billige fiskehjul har for eksempel kun 1 kugleleje.

Hjulet står flot i farverne sort og guld.

GRATIS FRAGT

Daiwa Legalis LT

Pris fra 750 kr

Daiwa Certate – Topkvalitet indenfor spinnehjul til kysten

Her får du et fiskehjul der er helt i top. Daiwa Certate er mit yndlingshjul. Jeg købte det for et par år siden og det spinner stadig ligeså blødt, som da jeg købte det.

Daiwa Certate er kendt for sine overlegne egenskaber, der appellerer til seriøse lystfiskere.

Dets lette design og robuste krop giver en behagelig og effektiv fiskeoplevelse.

Certates Magsealed teknologi beskytter hjulet mod indtrængen af vand og støv, hvilket øger levetiden og bevarer ydeevnen.

Med den avancerede Digigear-teknologi sikrer det en jævn og kraftfuld indspinning. Den innovative Zaion-konstruktion gør hjulet let, men stadig ekstremt holdbart.

Certate hjælper med at opnå præcision og kontrol under fiskeri, hvilket gør det til et pålideligt valg for lystfiskere, der søger en højtydende oplevelse.

TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 800

Daiwa Certate LT 19

Pris fra 2.800 kr

Author: Martin Teichert - Reklame

Martin Teichert og manden bag MrMazzo. Jeg elsker at fiske efter havørreder. Her på siden får du mine bedste tips til havørredfiskeriet.